Aynı mahalle içerisinde tespit edilen zanlılar motosikletle kaçarken yaşanan arbede sonunda bir polis memuru yaralandı. Zanlılardan biri yakalanırken diğer zanlı kaçarak izini kaybettirdi.
Olay, bu akşam saat 22.00 sıralarında Nazilli merkez Karaçay Mahallesi Reşit Galip Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; cadde üzerinde bulunan bir evinin önünde kilitli vaziyette park edilmiş motosikletinin çalındığını fark eden ev sahibi Mehmet Aktan, durumu polise ihbar etti. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, zanlıların Yeni Sanayi Mahallesi ile Karaçay Mahallesi arasında olduğunu tespit edildi. Polisin dur ihbarına motosikleti üzerlerine sürerek karşılık veren zanlılar ile polis ekibi arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede sırasında motosiklette bulunan iki kişiden arkada yolcu olarak bulunan Ç. K. yakalanırken, G.E. isimli diğer zanlı ise motosikletle sanayi dükkanları arasına girerek izini kaybettirdi. Bölgeye gelen takviye polis ekipleri çalınan 09 RN 376 plakalı motosikleti sanayi içerisindeki boş bir arsaya plakası sökülmüş ve terkedilmiş halde buldu.
Yaşadığı olayın şokunu atlatamayan araç sahibi Mehmet Aktan, “Eşim yeni doğum yapmıştı. Bu nedenle evimize yakın akrabalarımız tebrik etmeye geldiler. Kredili aldığım motosikletimin borçlarını henüz tamamlamıştım. Çocuğum olduğu için de ayrıca mutluluk duyarken bu talihsiz olay başımıza geldi. Evimizin önünde kilitli halde duran motosikletimin kilidini kırarak çalmışlar. Nazilli Polisimiz ihbarımın hemen ardından harekete geçerek kısa sürede motosikletimi buldu. Çok mutluyum. Emeği geçen Nazilli Polisine çok teşekkür ediyorum. Bana çifte mutluluk yaşattılar. Ayrıca kovalamaca sırasında yaralanan Hayri P. İsimli polis arkadaşa da acil şifalar diliyorum” dedi.
Motosiklet sahibinin teşhis etmesi üzerine, teslim edildi. Arbede sırasında yaralanan polis memuru Hayri P. İse Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.