Hırsızlık olaylarından toplam 127 suç kaydı bulunan Yusuf Ergün"ün ikiz kardeşi Gökhan Ergün'ün de 3 yıl önce polisle girdiği kovalamaca sırasında, vurularak öldüğü anlaşıldı.

Bursa'da son 10 ay içerisinde merkez Yıldırım İlçesi"nde girdiği 4 ayrı evde kasaları açıp, toplam 250 bin TL değerinde TL, dolar ve ziynet eşyası çalan 127 suçtan sabıka kaydı bulunan Yusuf Ergün, önceki gün Mustafakemalpaşa İlçesi"ndeki bağ evinde adı açıklanmayan 18 yaşındaki sevgilisi ile yatakta polis tarafından yakalandı.


Polis daha sonra Yusuf Ergün"ün 27 ayrı suçtan sabıka kaydı bulunan kardeşi 23 yaşındaki Muammer Ergün"ü de Yıldırım İlçesi"ndeki evinde gözaltına aldı. Yusuf Ergün"ün çift yumurta ikizi olan kardeşi Gökhan Ergün'ün ise, 2006 yılının Haziran ayında Bursa"da hırsızlık amacıyla girdiği evden kaçarken, kendisini yakalamak isteyen polisin korkutmak amacıyla sıktığı kurşunun bacağındaki atar damarna isabet etmesi sonucu aşırı kan kaybından öldüğü belirlendi..

Çaldığı paralarla bir ev alıp, büfe açan, marka kıyafetler giyen ve kiraladığı lüks otomobillerle dolaşan Ergün"ün sık sık gece kulüplerine gittiği de kaydedildii.

Sorgulaması devam eden iki kardeş, "Hırsızlık" suçundan adliyeye çıkarılacak./milliyet