Olay, merkeze bağlı Aksu İlçesi Boztepe Kavşağı’nda saat 15.20 sıralarında meydana geldi. Para nakledilen araçta görevli olan ve henüz soyadı açıklanmayan Recep adındaki güvenlik görevlisi soygunu gerçekleştirdikten sonra paraları alarak sazlık alana kaçtı.

Araçta etkisiz hale getirilen kişinin ihbarıyla harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Solaklı Köyü yakınlarındaki sazlık alanda geniş çaplı operaSyon başlattı.

KISA SÜREDE YAKALANDI
Hava destekli sürdürülen operasyon sonucunda zanlı kısa sürede yakalandı. polis tarafından yakalanan zanlının sakladığı 1 milyon lira da sazlıklar arasında bulundu.

Gözaltına alınan zanlı R.Y'nin (35), paraları olayın gerçekleştiği bölgeye 1 kilometre uzakta Solaklı köyündeki sazlık alana sakladığı ve üzerini görünmemesi için otlarla kapattığı belirlendi. Zanlının 2 yıldır çalıştığı iş yerinde hiç zam alamaması nedeniyle soygunu gerçekleştirdiği iddia edildi.

750 TL MAAŞLA ÇALIŞIYORMUŞ
Antalya’da çalıştığı kuyumcunun 1 milyon lirasını gasp ederek kaçan 36 yaşındaki Recep Yıldız’ın 750 TL maaş aldığı ortaya çıktı.

İçerisinde 1 milyon lira bulunan çantayı Solaklı Köyü yakınlarındaki sazlık alana saklayan ve içerisinden 500 lira alarak kaçmak isteyen Yıldız’ın, evli ve 2 çocuk babası olduğu, arkadaşlarına ve kendisini yakalayan polislere ‘Geçinemiyorum’ dediği, bankalara olan borçlarından bahsettiği öğrenildi.

ÇOCUKLARIMIN KAHRAMANIYIM
Recep Yıldız, yakalandığında polislere ‘Ağabey gazeteciler çekmesin, ben hırsız değilim, çocuklarımın kahramanıyım’ dedi. Yakalandıktan sonra sazlık alanda parayı sakladığı yeri gösteren Yıldız, daha sonra Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Çanta içerisindeki para tutanakla şirket yetkililerine teslim edilecek. (ajanslar)