Yalova'da cezaevinde biten kanlı MSN ilişkisinin sanıkları hakim karşısına çıktı. İki sanık, mahkemede verdikleri ifadelerinde birbirlerini suçladı. Sefer G.'yi (40) 7 yerinden bıçaklayan Hikmet Ö., "Hilal daha önce de kocasını 2 defa öldürmeye çalıştı" dedi. MSN'de tanıştığı sevgilisini eve alıp eşini bıçaklatarak öldürtmek istediği öne sürülen Hilal G. (35) ve sevgilisi Hikmet Ö. (24), dün Yalova'da hakim karşısına çıktı. Sefer G.'yi (40) 7 yerinden bıçaklayan Hikmet Özbaş, ifadesinde Hilal G.'yi suçladı.

İKİ SEFER ÖLDÜRMEK İSTEDİ

Hikmet Ö., ifadesinde, MSN'den tanıştıkları Hilal G.'nin eşi Sefer G.'yi daha önce de 2 kez doğalgazla zehirleme teşebbüsünde bulunduğunu iddia etti. Hikmet Ö. ifadesinde, "1-1.5 ay kadar önce bana eşini öldürmeyi düşündüğünü söyledi. Eşinin ayranına uyku hapı koyacağını, doğalgazı açık bırakıp komşusuna gideceğini ve onu öldüreceğini söyledi. Hatta ayrana 3-4 uyku hapı atmış ancak eşi uyumadığı için doğalgazı açıp onu öldürme planını gerçekleştirememiş. Daha sonra bir kez daha eşinin evde olup işe gitmediği bir gün doğalgazı açık bırakıp kızını okula götürmüş. Geri dönüp eşine bir şey olmadığını görünce doğalgazı kapatmış. Bu olaydan sonra bana eşini kendisinin öldüremeyeceğini söyleyerek benim yapmamı istedi" sözlerine yer verdi.

KUSURA BAKMA

Hilal G. ise ifadesinde saldırının ardından Hikmet Ö. ile telefonda görüştüğünü dile getirdi. Hilal G., "Olaydan sonra Hikmet bana eşimin durumunu sordu. Bana saldırıyı kendisinin gerçekleştirdiğini söyledi. Ben ona, 'Eşimi 7 yerinden bıçaklamışsın' dedim. O da, 'Hayır 4 yerinden bıçakladım. Kusura bakma, bitiremedim' dedi" diye ifade verdi. - İHA