Yatağa girmeden önceki son pozum” twit’iyle, Twitter’daki hesabında iç çamaşırlı fotoğraflarını ‘panpişlerim’ diye seslendiği takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, o günden beri hem de medyanın ilgi odağı haline gelen Hilal Cebeci gündemden düşmüyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Yerden Göğe’ye katılan Hilal Cebeci yine olay yarattı. Canlı yayında masaya çıkarak, masadan panpişlerine seslenen Hilal Cebeci hem “pompiş” gafı hem de Rasim Ozan Kütahyalı ile girdiği ikili polemikle yine haber olayı başardı. Oyuncu Berna Laçin, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ve radyo programcısı Funda Özkalyoncu’nun sunduğu programda, Hilal Cebeci Panpiş fırtınasının nasıl doğduğunu anlattı.

CANLI YAYINDA +18’LİK SKANDAL SÖZLER

Berna Laçin’in “Ayıp bir şey RTÜK kapatır” sözleri üzerine şaşkına dönen Hilal Cebeci, “Aaa gerçekten mi? Bir dakika bir dakika, panpiş değil o “pompiş”” diyerek canlı yayında diyerek canlı yayında +18’lik bir skandala imza attı. Bu sözlerle yetinmeyen Hilal Cebeci Berna Laçin’i işaret ederek “Senin bildiğin pompiş” o dedi.

MASAYA ÇIKTI, ORADA KONUŞTU

Konuşmasının sık sık bölünmesine tepki gösteren Hilal Cebeci “İzin verecek misiniz? Yoksa masanın üzerine mi çıkayım?” dedi. Bu sözler üzerine Rasim Ozan Kütahyalı, Cebeci’ye “Çık” dedi. Canlı yayında masaya çıkan Hilal Cebeci “ Benim hayran kitlem Twitter’e girmiyorlardı. Bu sevgili hayranlarım, Twitter’de olduğumu duyunca oraya akın ettiler.Bütün mesele bu” dedi.

PALAVRA ATMA HİLAL

Bunun palavra olduğunu söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı “ Yani takipçi sayının artmasının ardında çıplak fotoğraflarla alakası yok. Bu palavrayı sıkma bize Hilal” dedi. Bu sözler sonrası Rasim Ozan, panpiş Hilal Cebeci’den canlı yayında panpişleri ile fotoğraf paylaşmasını istedi. Kütahyalı’nın bu isteğini kırmayan Hilal Cebeci, canlı yayında fotoğrafını çekerek Twitter’de kendine ait sayfasında yayınladı.

NAGEHAN ALÇI’DAN EŞİNE DESTEK

Öte yandan Rasim Ozan Kütahyalı’nın eşi Nagehan Alçı’da Twitter’dan eşine destek verdi. “O programda tek doğru dürüst konuşan Rasim” diyen Alçı, köşe yazısında da Cebeci üzerinden izlenen kadın izleyen erkeği yazacağını bildirdi