Müşterileri için üzerinde isimlerinin yazılı özel kutular hazırlayan Yaşar Doktor, bu kutularda; ustura, tarak, sakal fırçası, parfüm, cımbız, peçete, önlük gibi malzemelerin yanı sıra isteğe göre müşterinin kullandığı şampuan ve parfümleri de saklıyor.

Yaşar Doktor, amacının müşteri memnuniyeti kadar hijyende olduğunu belirterek şunları söyledi:"Burada kutusu olanlar kendileri gelip kutularını açıyorlar. Anahtarları bizde değil kendilerinde duruyor. Traş olmaya geldiklerinde kendileri gelip malzemelerini alıyor ve traşlarını olduktan sonra da temizliğini yapıp kendilerine veriyoruz. Onlar da tekrar kendi kutularına eşyalarını koyarak dükkândan ayrılıyorlar." dedi.

Berber Yaşar Doktor'un sürekli müşterilerinden Ersin Özmen, hijyene önem verdiğinden, başlatılan bu uygulamanın yerinde bir karar olduğunu söyledi.

Ersin Özmen ise hijyene çok dikkat ettiğini ve bundan dolayı da titiz olduğunu kaydetti. Özmen, "Kutu içindeki malzemeler sadece bana ait. Kimse bu malzemelere dokunmuyor. Ben de gelip gönül rahatlığıyla tıraşımı oluyorum. Bu uygulamayı diğer berberlere de tavsiye ediyorum." diye konuştu.