Hiddink uzatmaları oynuyor... A Milli Takımımız'ın Almanya'dan sonra Azerbaycan karşısında da oynadığı kötü oyun Futbol Federasyonu'nu çileden çıkardı. Ay-Yıldızlı ekibimiz play-off vizesi almasına rağmen tüm eleştiri okları Hollandalı teknik adam Hiddink'e çevrildi. 
 
ŞİMDİLİK SIR GİBİ SAKLANIYOR 
TFF'nin play-off maçları sonunda sonuç ne olursa olsun Hiddink'i gönderme kararı aldığı ancak teknik heyetin ve futbolcuların motivasyonunu bozmamak için bunun şimdilik sır gibi saklandığı öne sürüldü. Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın 15 Kasım'da oynanacak play-off maçının rövanşında bunu Hollandalı teknik adama resmen bildireceği belirlendi. 
 
ÖNCELİKLE ABDULLAH AVCI 
Futbol Federasyonu'nun takımın başına bir Türk teknik direktör getirmekte kararlı olduğu ve özellikle Abdullah Avcı ile Ertuğrul Sağlam'ın isimlerinin ön plana çıktığı gelen bilgiler arasında. TFF'nin ilk tercihinin Büyükşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı olduğu ortaya çıktı. Başarılı teknik adamla kapalı kapılar ardında ön görüşme bile yapıldığı iddialar arasında. 
 
ERTUĞRUL SAĞLAM 2. TERCİH 
Futbol Federasyonu Abdullah Avcı'da bir sorun çıkması durumunda takımın başına Ertuğrul Sağlam'ı getirmeyi planlıyor. Bursaspor'u şampiyon yaparak değerini artıran başarılı hocayı TFF'deki bazı yöneticilerin özellikle istediği öne sürüldü. 
 
OTORİTELERE GÖRE İŞİMİZ KOLAY DEĞİL
Takvim yazarları Türk Milli Takımı'nın play-off'taki şansını masaya yatırdı. Futbol otoriteleri takımızın elemelerde çok kötü bir oyun sergilediğinde birleşirken 1 ay içinde performansımızı yukarılara çıkarmamız gerektiği görüşü savunuldu.
 
İLKER YAĞCIOĞLU
UMUTLARIMIZ ÇOK AZ
Bu futbol play-off için bize hiç umut vermiyor. 11 ya da 12 Kasım'da oynanacak ilk maçta oynadığımız futbolun çok üzerine koymamız gerekiyor. Bizi bugünkü kurada 4 zorlu rakip bekliyor.
Hepsi de birbirinden güçlü ama ben yine de eski gücünde olmayan Portekiz'le eşleşmemizi isterim.
 
OKTAY DERELİOĞLU
RAKİP SEVİNÇ ÇIĞLIĞI ATAR
Elemelerde sergilediğimiz performansla finallere katılma şansımız sadece yüzde 10. Bugünkü kurada inanın biz hangi takımla eşleşirsek o takım kendilerine biz çıktık diye sevinç çığlığı atacaktır. Hiddink'in döneminde ben hiç iyi oynadığımız bir maçı hatırlamıyorum. Rakiplerimizin hepsi zorlu. Ancak son dönemde büyük bir düşüş içinde olan Çek Cumhuriyeti'ni tercih ederim.
 
HAMİ MANDIRALI
İRLANDA'YI TERCİH EDERİM
Play-Off vizesi aldığımız için elbette çok mutluyum. Önümüzde 1 aylık bir süre var. Takımda formsuz ve sakat futbolcular çok fazla. Umarım o zamana kadar sakatlar iyileşir. Bugüne kadar grupta oynadığımız futbol beni hiç mutlu etmedi. Burak çok formda, Emre de giderek daha iyi olacak. Bugünkü kura çekiminde tüm rakipler dişli ama İrlanda'nın çıkması durumunda şansımızı daha yüksek görüyorum.