TFF'ye faks çeken Chelsea, tazminat için 4 milyon Euro önerdi. Hiddink'in 1 hafta içinde İngiliz kulübüne dönmesi bekleniyor.

Belçika maçı sonrasında Milli Takım'a veda sinyalleri veren Guus Hiddink'in artık Chelsea'nin başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor... İngiliz kulübü de Türkiye Futbol Federasyonu'na bir faks göndererek, Hollandalı teknik adamın sözleşmesinin feshi için 4 milyon Euro teklif etti.

YALNIZ GİTMEYECEK!

Federasyon yetkililerinin Chelsea Kulübü'yle 1 hafta içinde yapacağı görüşmenin ardından Hiddink'le yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fakat Hollandalı hoca İngiltere'ye yalnız gitmemeye kararlı. Hiddink'in Milli Takım'da en çok beğendiği isimler olan Fenerbahçeli Gökhan Gönül ve Galatasaraylı Arda Turan'ı da Chelsea'ye götürmek istediği iddia ediliyor.

ARDA 'HAYIR' DİYEMEZ!

İngiliz basınında da dün çıkan haberlerde Hiddink'in göreve resmen başlamamasına rağmen Chelsea için transfer çalışmalarına start verdiği vurgulandı. Atletico Madrid'le ön anlaşma yaptığı iddia edilen Arda'nın Chelsea'den gelecek bir teklife 'hayır' diyemeyeceği vurgulanıyor. Her seferinde Avrupa'ya gitmek istediğini söyleyen Gökhan Gönül'ün de İngiliz külübüne gitmeyi çok istediği öğrenildi.

Eğer Chelsea, Gökhan'ın sözleşmesinde yer alan 15 milyon Euro'luk fesih ücretini öderse milli futbolcumuzu renklerine bağlayabilecek.

30 MİLYON EURO İDDİASI

Göreve gelir gelmez Arda'nın Galatasaray'da kalması için ikna çalışmalarına başlayan Başkan Ünal Aysal'ın Chelsea'nin olası bir teklifine nasıl yanıt vereceği de merak ediliyor. Kadroda büyük bir değişikliğe gitmek isteyen Chelsea'nin Gökhan ve Arda için 30 milyon Euro'yu gözden çıkarabileceği gelen bilgiler arasında. İki yıldızın transferi konusunda önümüzdeki günlerde hareketli saatlerin yaşanması bekleniyor.

Milliyet