Beşiktaş'a sezon başında İtalya'nın Genoa takımından transfer olan ve bu sezon Siyah-beyazlı takımın mücadele ettiği tüm resmi maçlarda forma giyen Matteo Ferrari, oynayacakları her maçı ciddiye aldıklarını belirterek, "Yapacağımız her karşılaşmayı sanki Manchester United'a karşı oynayacakmaşız gibi düşünmeliyiz" dedi.

İtalyan futbolcu, şöyle konuştu:

"Hiç bir maç kolay değildir ve kolay olmayacaktır. Biz takım olarak her hafta her maç öncesi aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bazen rakiplerimiz bizi çok zorlayabilir ve istemediğimiz durumlarda kalabiliriz. Ancak yapacağımız her karşılaşmayı sanki Manchester United'a karşı oynayacakmışız gibi düşünmeliyiz. Eğer bu ciddiyette olursak başarıyı yakalayacağımıza eminim."

Ferrari, son dönemde yaşanan sorunların farkında olduğunu ifade ederken, problemleri her beraber çözmeleri gerektiğini dile getirdi.

Beşiktaşlı taraftarların mutsuz olduğunu bildiğini vurgulayan Ferrari, bu tip durumlarla İtalya'da da karşılaştığını söyledi.

Matteo Ferrari sözlerini şöyle tamamladı:

"Ortada bir problem varsa bunu hep beraber çözmeliyiz. Taraftarlarımızın bu dönemde mutlu olmadığını biliyoruz ve bu durumu düzeltmek için çok çaba sarf ediyoruz. Bu problemin çözümünü birlikte bulmalıyız. Sonunda yaşanacak mutluluğu da hep beraber kutlamalıyız. Ancak ben yaşanan olaylara şaşırmadım. İtalya'da oynadığım dönemde de bu tip sorunlar yaşamıştım."/fanatik