Kanaltürk'te Bilal Özcan'ın sunduğu 'Laf Aramızda' programına konuk olan şarkıcı Ferhat Göçer, Urfalı bir erkek olarak maço olup olmadığıyla ilgili bir soruya, "Maço olduğumu düşünmüyorum. Bir Türk erkeği olarak siz ne kadar maçoysanız, o kadardır. Sonuçta bir Anadolu erkekliği mutlak var, bazı değerler var ama maço olduğumu düşünmüyorum" diye konuştu.

Metroseksüel bir erkek de olmadığını ifade eden Ferhat Göçer, "Mecburiyetten bir takım artık bakmak zorunda olduğum, pozisyonum gereği bazı durumlar var ama kendime çok fazla özen gösteren, bakan biri değilim" açıklamasını yaptı.

Hayatında hiç parfüm de kullanmadığını belirten Ferhat Göçer, "Güzel kokma ihtiyacı hissetmiyor musunuz? Deodorant kullanmıyor musunuz?" şeklindeki bir soruya da "Hayır. Herkes kullanmaz kullanmayabilir de. Ben hiç parfüm kullanmadım. Traş losyonu kullanıyorum tabi ama parfüm kullanmam, deodorant kullanmam" ifadesini kullandı.

Kendisine hediye edilen parfümlerin de dolapta durduğunu anlatan Ferhat Göçer, "Bu bir alışkanlık meselesidir. Böyle bir ihtiyacım olmadı. İhtiyaç hissetmedim" dedi.- Vatan