26. haftayla ilgili konuşması farklı yorumlanan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dünkü maç sonrasında da yeni bir tahminde bulundu, şampiyon takımın sezonu 68-70 puan civarında bitireceğini ifade etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor"a karşı kısa tarihinde ilk kez galibiyet aldıklarına dikkat çeken Denizli, “Belediye"nin, ne denli başarılı bir takım olduğunu herkes biliyor. Özellikle büyük takımlara karşı iyi hazırlanan bir ekip. Bu nedenle zor bir galibiyet oldu” diye konuştu.
Her takımın puan kaybedebileceği bir lig yaşandığını ifade eden Mustafa hoca, “Bu lig sürprizlerle dolu. İki haftayı rahat bir şekilde kapıyoruz. Ama açıkça söylemek gerekirse şampiyonluktaki rakiplerimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz zaten kendi düşüncelerimizi uygularsak belirlediğimiz hedefe ulaşırız” dedi.

Hocayı üzdüler
Mustafa hoca, bir basın mensubunun, “Bu sezon şampiyon olan takımın kaç puan toplayabileceğini düşünüyorsunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:
“68-73 civarında puanla bitirir. Tabii bunlar yaklaşık ifadeler... 1-2 takım hariç her ekip limitlerinin üzerinde puan kaybetti. Genelde Türkiye liglerinde şampiyon olan takımın maç başına 2.2 puan ortalaması olur. Ama bu sezon sanıyorum 2 puan ortalamayla şampiyon olunacak. Bu benim şahsi görüşüm.”
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, tribündeki tezahüratları hak etmediğini söyledi, “Bunlar beni bir Türk antrenörü olarak üzmüştür” dedi.

MİLLİYET