Dün aniden kamptan ayrılan Sportif Direktör Aykut Kocaman, Sao Paulo'nun en pahalı futbocusunu getirmek için bu ülkeye gitti
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, yabancı oyuncu transferini sonuçlandırmak için yeniden Brezilya'ya gitti. Geçtiğimiz hafta sonu teknik direktör Christoph Daum'un raporu doğrultusunda Brezilya'da oyuncu izleyen Kocaman üç gün önce Fenerbahçe'nin şu an Almanya'da kamp yaptığı Bad Wörishofen kasabasına gelmişti. Elde ettiği verileri Daum ile paylaşıp fikir alışverişinde bulunan Kocaman dün akşam aniden Brezilya'ya gitti. Kocaman en son düzenlediği basın toplantısında orta sahaya alacakları oyuncu için, "Brezilya'dan transfer edeceğiz" derken, başkan Aziz Yıldırım da önceki gece Arena programında "İki futbolcu alacağız" demişti.

BONSERVİSİ PAHALI
Bu isimlerden ilkinin Anderson Hernanes olduğu öğrenildi. Kocaman'ın daha önce izlediği ve beğendiği defansif orta saha oyuncusu için Daum da onay verince Kocaman dün akşam idmanından sonra Brezilya'ya gitti. Aykut Kocaman'ın Sao Paulo kulübü ile bonservisi 11 milyon euro civarındaki Hernanes için masaya oturacağı bildirildi. 24 yaşındaki futbolcunun son derece teknik ve orta alanın her bölgesinde görev yapabildiği öğrenildi. Sao Paulo'nun en pahalı futbolcusu konumundaki sambacının kulübüyle 2012'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Yıllık 3 milyon euro teklif edilecek Hernanes ve kulübü ile son anda bir sorun çıkmazsa Aykut Kocaman, birkaç gün içinde Hernanes ile birlikte takım kampına gelecek.