Olay, dün akşam Osmangazi ilçesi şehirlerarası otobüs terminalinde meydana geldi. 

Selahattin Çelik, kızı Ebru Çelik ile birlikte memleketleri Şanlıurfa'ya gitmek için otobüs bileti almak istedi. Bu sırada Ebru Çelik, babasına Antalya'ya giderek, akrabalarının yanında tatil yapmak istediğini söyledi. Kızıyla bir süre tartışan Selahattin Çelik, iddiaya göre terminalden ayrılarak bıçak satın aldıktan sonra geri döndü. Öfkeli baba, Antalya'ya gitme konusunda ısrarcı olan kızını çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında göğsünden bıçakladı. 

Kızının kanlar içerisinde yere yığıldığını gören Selahattin Çelik, daha sonra bıçağı kendi kalbine sapladı. 

Vatandaşların çağırdığı 112 Acil Servis ambulansı ile genç kız Çekirge Devlet Hastanesi'ne, babası ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan Selahattin Çelik ve kızı Ebru Çelik'in hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Dehşet veren kavga ise, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kızının omzuna elini atan babanın samimi bir şekilde sohbet ettiği ve daha sonra tartışmaya başladıkları görülüyor. Baba kızı ile konuşurken, anne ise oğluyla ilgileniyor. Kızı ile konuşan babanın bir anda bıçağı çekerek saplaması izleyenleri adeta şaşkına çeviriyor. Kızının yere yığılması üzerine öfkeli baba, bıçağı kalbine saplıyor.
Polis, olayla alakalı soruşturmayı sürdürüyor.