Önceki günkü GS Bonus Kart tanıtımında Avrupa'ya transferini değerlendiren Servet Çetin, takımın menfaatleri doğrultusunda gitmeye hazır olduğunu söylemişti.

Sezon başında Marsilya'ya transferi son anda gerçekleşmeyince G.Saray'da kalan Servet Çetin, takımının transfer umudu. Başkan Adnan Polat, bol alternatifli bir takıma sahip olduklarını ve iyi bir teklif gelmesi halinde satamayacakları futbolcu olmadığını söyledi. Servet için İspanya ve İngiltere'de bazı takımların resmi teklif yapmaya hazırlandığını öğrenen başkan Polat, "G.Saray'ın ve Servet'in menfaatleri doğrultusunda bir teklif olursa, Servet'i devre arasında satabiliriz" dedi ve o bölgede Emre Aşık, Emre Güngör, Mehmet Topal hatta Hakan Balta gibi oyuncuların olduğunu ifade etti.

Teknik direktör Rijkaard'ın devre arasındaki takviye isteklerini ancak Servet'i satarak karşılayabileceklerini yineleyen Polat, "Servet sezon başında da gidebilirdi. Sonuçta Rijkaard takımın başına geldiğinde Servet'siz bir takım ile yola çıkacaktı. Servet'in transferi gerçekleşmeyince takımda kaldı. Rijkaard ile anlaştığımızda o da planlarını Servet yokmuş gibi yapmıştı. Hocamızla bunları konuştum. 'G.Saray'ın menfaatleri doğrultusundaysa Servet satılabilir. Benim için bir mahsuru yok' dedi. Devre arasında iyi bir teklif gelirse Servet'i satarım” değerlendirmesini yaptı.

Nonda'nın yükü ağır

Son haftalarda Galatasaray'ın gol yükünü çeken Shabani Nonda, tek forvet oynamanın zor olduğunu söyledi. GS TV'ye konuşan yıldız futbolcu, “Üst üste zorlu maçlar oynuyoruz. Bunun tek golcü olarak yükünü kaldırmak kolay değil. Sahada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Goller atıp takım kazandıkça daha da mutlu oluyorum” değerlendirmesini yaptı./yeni şafak