Almanya kampı öncesi sarı lacivertli futbolcularla bir toplantı yapan Christoph Daum, “Hepinize şans vereceğim. Kimin forma giyeceğine ben değil, sizler karar vereceksiniz” dedi.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, bugün başlayacak Almanya kampı öncesi fubolcuları ile yaptığı toplantıda geleceğe yönelik düşüncelerini açıklayıp hedeflerini belirledi. Alman çalıştırıcı İstanbul"daki son antrenmanın ardından bir gün izin verdiği futbolcularına, başarıya giden yolu anlattı.

Üç yıl aradan sonra geldiği sarı lacivertli kulüpte tek hedefinin lig şampiyonluğu olduğunu hatırlatan tecrübeli teknik adam, “Beni tanıyanlar iyi bilir. Futbolla yatıp, futbolla kalkıyorum. F.Bahçe"nin büyüklüğünü bildiğim için yeniden görev kabul ettim. Çok kaliteli bir kadro ile yola çıkıyorum. Aramıza bir-iki yeni isim daha katılabilir. Birinci etap çalışmalarımız bitti. Artık hazırlık maçlarımızı oynayacağız” dedi.

Başta kulüp başkanı Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerinin F.Bahçe"nin başarısı için büyük çaba harcadığına dikkat çeken Daum, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Arkamızda büyük bir taraftar kitlesi var. Ekonomik açıdan Avrupa"nın birçok kulübünden daha iyi imkanlara sahibiz. Bu formanın hakkını vermeliyiz. Bugünden itibaren hepinize şans vereceğim. Kimin forma giyeceğine ben değil, sizler karar vereceksiniz. Hak eden formayı alır. Uzun bir maratona gireceğiz. Herkes, her an forma giyecekmiş gibi hazır olmalı. ” (hürriyet)