MOSKOVA'da düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması"nda Türkiye'yi "Düm Tek Tek" isimli şarkısıyla temsil edecek olan Hadise dün kostümlü prova yaptı. Dünden bugüne kadar tüm Türkiye Hadise'nin kostümüyle ilgili hurriyet.com.tr'ye binlerce yorum yazdı. Eleştirilerin çoğunlukta olduğu habere yorumlar gelmeye devam ediyor.

Hadise"nin merakla beklenen kostümü iki parçadan oluşuyor. Kırmızı kostüm, göbeği açıkta bırakıyor. Kostümünün üzerinde aksesuar olarak altın kaplama bir kemer kullanılmış. "Modern çağın dansöz kıyafeti' olarak adlandırılan kostümün kumaşlarının İtalya"dan özel olarak getirtildi. Hadise'nin ayakkabısı da Swarovski taşlarıyla süslendi. Kostüm, Türk asıllı Belçikalı stilist Mahmut Karadağ"ın imzasını taşıyor.

Hadise'nin bu kostümü hurriyet.com.tr okurlarının birçoğu tarafından beğenilmedi. İşte o yorumlardan bazıları:

-BENCE BU ŞAKA :))

-Bu mudur... Nedir bu elbise denen şeyin hali, bunca zaman tek parça mayo gibi olan bu şeyi mi tasarladılar vallaha pravo. Jean giy çık daha süper oluyorsun.

-Kotlu daha güzel olduğunu düşünüyorum.kırmızı kostümmü neyse şişman göstermiş gibi önemli olan diğer ülkeler beğensin, kazanalım.

- Berbat, hatta Hadise'nin güzelliğini bile engellemiş. Rakip ülkelere diktirsek ancak bunu dikerlerdi.

-Yapmayın cidden cok basit bir kıyafet.! Hakikaten cok kötü. Harem kıyafeti. Görünce şok oldum.

-Hiçte güzel değil. Keşke yılbaşında giydiği kıyafet şimdi düşünülmüş olsaydı. Şarkı ve kıyafet çok bütünleşmişti. Şimdi dansöz gibi olmuş. Beğenmedim.

-Bu kıyafeti çok mu aramışlar bulmak için :))) Hiç bi özelliği yok da yani...

-Fred Çakmaktaş kostümü giyseydi daha iyiydi.

-Resmen dansöz kıyafeti, Beyonce hareketleri, Beyonce' nin oryantel olmuş hali gibi. Hiç kendine has bir tarzı yok, Ayrıca güzel olan şarkısı ve sesi bu Beyonce etkisi altında sönmüş gitmiş.

- BAZI ŞEYLER VARDIR OYNADIKÇA ŞAFTI KAYAR, BAZI ŞEYLER DE VARDIR DURDUKÇA ŞAFTI KAYAR. BAZI ŞEYLERDE VARDIR HERZAMAN ALTINDIR. HADİSE HADİSE OLALI BÖYLE ŞAFTI KAYMAMIŞTI. SANIRIM OYNANDIKCA BOZULANLARDAN. BENCE RAHAT BIRAKSINLAR İLK HADİSE SAF VE TEMİZDİ ÖYLE KALSIN YİNE JEAN Lİ.

- Yahu, o kadar zamanda bu kadar basit bir kostüm mü tasarlanır? Nerde bizim Tasarımcılarımız. Kot Pantolonla Dans cazibesi daha güzeldi! Ama gene de çok çok basarılar HADİSEMİZE !

- Pek çoğunuz gibi bende bu yeni yorumu ve kıyafeti beğenmedim. Dansöz kıyafeti gibi olmuş, şişman göstermiş. Şarkının ilk söylediği hali ve o ilk çıktığı kot tişört giymiş hali süperdi.

- Gerçekten stilistler çok yaratıcıymış. Darbuka ritim, Türkiye ve oryantal kostümü… İnanılmaz bir yaratıcılık bravo :)))

- Dümünden de Tekinden de gına geldi baydı ki ne baydı yeter bitsin bu çile Hadise' ye de yazık bize de.

- Bu tasarımcılar incir yaprağı bulamamışlar mı hem ucuz hem de sade olurdu. bu kadar ciddiyetten uzak bir kostümü tasarlayanlar olsa olsa HADİSE"nin dolayısıyla Türkiye"nin başarılı olmasını istemeyenlerdir. Kot pantolonuyla çıksın tasarımcısı o kostümleri kendisi giysin. HADİSE akıllı kızdır saçmalamaz.

- Bence şarkının sözlerine ve organizasyonun amacına gayet uygun. Tek taraflı bakmayıp ta destek olmak lazım HADİSE sakın ola o erkekle o hareketlerle yarışmaya katılma. İlk tanıdığımız halinle çık. Vallahi bu haline ben bile oy vermem. Etrafını dinleme sen akıllı bir kızsın sade giyiminle yani kod pantolonunla çık.

- AY AY AY TÜM ARKADAŞLAR MODACI OLMUŞ... YALNIZ KIZ TEKNİK OLGUNLAŞMA YÜKSEK OKULUNUN YOLLADIĞI KIYAFET HARİKULADEYDİ...

- Rakiplere bakınca, resimlerden bile müzikleri ile ön planda olmak istedikleri anlaşılıyor. Hadise ise sadece abartılı biçimde seksi...

- Orayı burayı açıp sergilemek şart mı yahu?

- Ne öyle ya resmen yılbaşında 12 den sonra çıkan kadınlar gibi olmuş: D ne diyelim gülelim ağlanacak halimize.

- Daha güzel olabilirdi bence yakışmamış

- E iyide kıyafetin nesi kötü ben hala anlamıyorum. İlla ki bir kulp takma peşindeyiz her olduğu gibi. Şarkı İngilizce olsa bile kıyafet Türk motiflerini yansıtıyor. Dansöz kıyafeti gibi görünme kişisel bakışa göre değişebilir. Bence çok hoş, gerek Hadise gerek şarkıyla bütünleşmiş bir kıyafet. Tebrikler.- Hürriyet