Restoranda önüne getirilen şişe suların içinde çok sayıda böcek gören vatandaş, soluğu sağlık müdürlüğünde aldı. Uzmanlar ise vatandaşı uyarıyor:
Bursa'nın Karacabey ilçesinde İsmail Yıldız adlı vatandaş, gittiği restoranda şişe su istedi. Beyaz eşya firması sahibi Yıldız, önüne getirilen şişe suyunu görünce adeta şok oldu. Getirilen su şişelerinin içinde çok sayıda böcekleri gören Yıldız, olay karşısında şaşkına döndü.

ŞİŞE SUYUNA DA GÜVEN YOK

Suları içmeyen ve 3 adet şişe suyunun parasını ödeyerek restorandan ayrılan Yıldız, soluğu İl Sağlık Müdürlüğü'nde aldı. İçi böcek dolu şişe suları Karacabey Sağlık Grup Başkanlığı'na analiz için veren Yıldız, "Suyun içindeki böcekler çoğalmaya başladı. Bu böcekler cama yapışarak duruyor. Bu sular her gün yüzlerce restorana gönderiliyor ve yüzlerce insan bu suları içiyor. İnsanların sağlığıyla oynamak bu kadar kolay olamaz. Yetkililerin bir an önce gereğini yapmaları gerekir" diye konuştu.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden sonuçları beklediğini belirten İsmail Yıldız, gerekli yerlere başvurarak şikayetçi olacağını ve konuyu takip edeceğini ifade etti. Uzmanlar, vatandaşların bu şekilde duyarlı olması gerektiğini söyledi. - TAKVİM