Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fulya Projesi ile ilgili haberlere yanıt verdi. Demirören, genel sekreter Kenan Öner, yatırımlardan sorumlu yönetici İlhan Durusoy ve kulüp avukatı ile birlikte projenin gerçekleştirildiği Fulya'daki inşaatın içinde düzenlediği toplantısında, Fulya Projesi'ni karalamak isteyenlerin Beşiktaş düşmanı olduğunu belirterek, “Demirören soyadı, çok büyük ve temizdir. Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmem. Fulya Projesi'ni karalamak isteyen Beşiktaş düşmanıdır” dedi. Fulya inşaatını yapan Aşçıoğlu İnşaat firması ile gizlilik anlaşması iddialarına da değinen başkan Yıldırım Demirören, “Ticari itibarı dolayısıyla, kiracımızın ricasıyla mukavelenin dışarı çıkması istenmemiş ve gizlilik maddesi konmuştur. Burada gizli anlaşma yoktur. Beşiktaş'ta yapılan hiçbir şey gizli değildir' diye konuştu.
OYUNLARA İZİN VERMEYECEĞİZ

Beşiktaş, A.Ş. olarak Sermaye Piyasası Kurulu'na açık dernek olarak denetlenmekte olduklarını belirten Demirören, “Gizli diye anılan anlaşma 13 Ekim'de mahkemeye verildi. 14 Ekim'de de davayı açan karşı grubun avukatın imzası vardır. 3 Aralık'ta 'Açıklayın' diye çıkılıyorsa, şahsıma ve Beşiktaş üzerine oyunlar vardır. Müteahhit ile 2 bin küsur metre karelik alan üzerinde anlaşmazlık oldu. 6 milyon dolar ön avans aldık. Firma ile mahkeme ve bilirkişiye gitmeyi, mahkemenin alacağı karar sonrası Beşiktaş'ın alacağı varsa müteahhit tarafından ödeneceği konusunda ayrıca anlaştık” şeklinde konuştu. Başkan Demirören, “Türkiye'nin en zor şartlarında yaptığımız ihalede, Beşiktaş'ın haklarını koruyacak şekilde hareket ettik. Her şey çok güzel ve çok güzel olacak” dedi. Yaşar Aşçıoğlu ise ticari açıdan gizli anlaşmayı doğrularken, kulübün ve firmasının haksız yere rencide edildiğini söyledi.


Ankara'ya bileniyorlar

Beşiktaş, Ankaraspor ile cumartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarını, dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenmanda siyah-beyazlılar, kondisyon ağırlıklı çalıştı. İdmana sakat Aydın, Seriç ve Gökhan katılmadı.


Futbolculardan söz

Teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolculardan liderlik sözü. Önceki günkü yemekte buluşan teknik heyet ve futbolcular yapılan eleştirilere üzüldükleri ve devreyi lider bitirme sözü verdiği öğrenildi. Denizli de “Ankaraspor maçıyla çıkışa geçelim” dedi.