Çarpıcı açıklamalarda bulunan Fransız futbolcu, “Her karşılaşmada terimizin son damlasına kadar mücadele ediyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Fransa"da bir söz vardır: Bu maçlar oynanılmaz, bu maçlar kazanılır... Biz de öyle yapacağız. Hem Fortis Türkiye Kupası"nı kazanacağız, hem de Süper Lig"de şampiyon olacağız” dedi.

"Neredesin Linderoth!"
Devre arasında İsveç"ten transfer edilen Erkan Zengin"in ilginç bir hikayesi var... Gurbetçi futbolcunun ilk antrenörü Anders Linderoth, Galatasaray forması giyen Tobias Linderoth"un babası... Tobias Linderoth ile çocukluk arkadaşı olduğunu dile getiren Erkan, “Sakatlığından bir türlü kurtulamadı. Ameliyat olduğu için tam anlamıyla görüşemedik. Ancak Linderoth kusura bakmasın, bu sezon biz şampiyon olacağız” dedi.

"Kayseri"yi yeneriz"
Beşiktaş"ın Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok, Kayserispor karşılaşmasının şampiyonluk yolundaki en önemli virajlardan birisi olduğunu söyledi. Dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizen başarılı futbolcu, “Eğer Kayseri"yi yenemezsek, bu yolda ağır yara alırız. Çok dikkatli olmalıyız ve üzerimize düşeni yapmalıyız. Güçlü bir rakibe karşı oynayacağımızın farkındayız. Kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Delgado belirsiz
Beşiktaş"ta sakatlığı bir türlü geçmeyen Matias Delgado"nun durumu maç saatinde belli olacak. Arjantinli futbolcunun tam olarak iyileşmediği için maça yedek kulübesinde başlayabileceği öğrenildi. Hafif sakatlığı bulunan Yusuf Şimşek"in ise iğneyle sahaya çıkacağı ve ilk 11"deki yerini alacağı dile getirildi. Sakatlığı geçen İbrahim Toraman da forma giyecek

Ekrem"in dalya günü
Sezon başında Gaziantepspor"dan transfer edilen Ekrem Dağ, bugün Süper Lig"deki 100. karşılaşmasına çıkacak. 2005-2006 sezonunda Gaziantepspor formasıyla Türkiye"deki kariyerine başlayan Ekrem, bu takımla 3 sezonda 83 lig maçına çıktı ve 7 gol kaydetti. Beşiktaş"ta 16 karşılaşmada görev yapan gurbetçi futbolcu, bugün Süper Lig"deki 100. maçında oynayacak