Aydın Türk Telekom İl Müdürlüğü, Aydın Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Gençlik Merkezi"nde kurulan internet evine 30 adet bilgisayar hibe etti.
Aydın Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Hamide Ercan, 2007 yılında Türk Telekom"un “Her İlde Bir İnternet Evi Kurma” projesi kapsamında kendi merkezleri içerisinde kurulan İnternet Evine 30 adet bilgisayar hibe ettiğini belirterek, “2007 yılından Türk Telekom Türkiye"nin her İlinde potansiyeli olan merkezlerde internet evi oluşturuyor. Merkezimizde bulunan internet evinden sadece merkeze üye olan gençler değil, tüm vatandaşlarımız yararlanabilecek. İnternet evinden yararlanmak isteyen herkes ücretsiz olarak merkezimize üye olabilecek” dedi.
Gençlik Merkezi içerisindeki internet evinin oyun oynamaktan çok kültürel ve bilgi edinme amaçlı olarak kullanılacağının altını çizen Hamide Ercan “İnternet evini kullanan bir kişinin yoğunluğa bağlı olarak da bir saatten fazla bilgisayar başında kalmamasına herkesin yararlanabilmesi açısından dikkat edeceğiz. Merkezimiz içerisinde faaliyete geçecek olan internet evinin en büyük amacı gençleri sağlıksız internet kafelerden korumak. Bu amaçla aile koruma şifresi kullanılacak. Türk Telekom Aydın İl Müdürlüğüne Gençlik Merkezimiz bünyesinde sağladığı bu önemli hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gençlik Merkezi Müdürü Hamide Ercan tüm hazırlıkları tamamlanan internet evinin önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağının altını çizdi.