Brad Pitt'in son filmi The Curious Case Of Benjamin Button'un Almanya'daki galasına katılan Angelina Jolie, alışılmışın dışında giyim tarzı ve saçlarıyla, kırmızı halının en dikkat çekici aktrisi olmayı başardı yine.

Beyaz pantolon ceketiyle, asil bir hava estiren Jolie'nin dağınık topladığı saçlarından görünen tek olarak kullanmayı tercih ettiği küpesi de şıklığını tamamlayan en göz alıcı aksesuardı.

Sadeliğinden hiçbir zaman ödün vermeyen aktris, sadeliğe bir parça renk katmak amacıyla koyu renk göz makyajı yapmıştı.Altın Küre'de 'en iyi kadın oyuncu' dalında yarışan ve ödülü Kate Winslet'a kaptıran Jolie'nin Oscar'dan yana da pek şansının olmadığı söylense de, sinema eleştirmenleri, yönetmenliğini usta aktör Clint Eastwood'un yaptığı Cahangeling filmindeki performansıyla, onun şimdiye kadar en iyi oyunculuğunu sergilediğini ifade ediyor.

AŞKLARINI HİÇ SAKLAMIYORLAR
Ne ödül törenlerinde ne sokakta kaçıyorlar, kaçınıyorlar!Aşklarını 'göz göre göre' yaşayan Jolie ve Pitt, The Curious Case Of Benjamin Button filminin Almanya galasında da yine birbirleriyle fazlasıyla ilgiliydi.

Fotoğraf çekimlerinde hep aynı pozu vermeye başlayan Angelina, elini Brad'in karnına dayadı, Brad'se soğukkanlı tavırlarıyla, bıyık ardından gülümsedi. (Bıyık imajını çok sevdi!)

Angelina'nın şıklığından bahsetmişken Brad'in siyah takımının üzerine attığı kaşkol da aktörün tarzına klas bir görünüm kattığını söylemek gerek!


GAZETEPORT