Star Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin tüm oyuncuları dün akşam Ortaköy'de bir mekanda bir araya geldi. 50. Bölüm Kutlama Yemeği’ne dizisinin Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli de katıldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 50. Bölümünün kutlama yemeğine katılan güzel oyuncu Meryem Uzerli, “50’nci bölümü kutladığımıza inanamıyorum. Neredeyse haftada 1 sinema filmi çekiyoruz çünkü Türkiye’de diziler çok uzun. Yoğun bir tempoyla çalışıyoruz” dedi.

“HER HAFTA BİR SİNEMA FİLMİ ÇEKİYORUZ”

Muhteşem Yüzyıl dizisinde sürekli Valide Sultan ve Mahidevran Sultan tarafından kendisine kurulan tuzaklarla savaşan Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, “Dizinin ilerleyen bölümlerinde saldırılar devam edecek mi bilemiyorum ancak Muhteşem Yüzyıl sürprizlerle dolu bir şekilde yayın hayatına devam edecek. Star Tv’yi her Çarşamba saat 20.00’de izlerseniz neler olacağını göreceksiniz” dedi.

HÜRREM SULTAN ANİ GELEN BAŞARIYI NASIL YORUMLUYOR?

Muhteşem Yüzyıl dizisi için Almanya’dan gelen başarılı oyuncu dizinin başlamasıyla birlikte bir anda şöhret olmasıyla ilgili olarak ise, “Bu kadar çabuk şöhret olacağımı tahmin bile etmiyordum. Allah’tan öyle oldu. Muhteşem Yüzyıl’ı tüm izleyiciler seviyor. Allah bu projede yer almamı istedi ve öyle oldu” dedi.

FOSFORLU CEVRİYE’DEN HABERİ YOK!

Geçtiğimiz günlerde Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray’ın yıllar önce beyaz perdeye taşıdığı Fosforlu Cevriye karakteri için kendisine teklif geldiği şeklinde çıkan haberlerden haberdar olmadığını açıklayan Meryem Uzerli, "Öyle bir teklif almadım, bunu şuan sizden duydum” dedi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde yoğun bir tempoyla çalışan Meryem Uzerli, boş zamanlarında dinlendiğini ve sinema filmleri izlediğini açıkladı.

O DA MERAK EDİYOR!

Sürekli yalnız başına görüntülenen Meryem Uzerli, aşk hayatıyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara “Ben de Allah’a ne zaman yanımda irisinin olacağını soruyorum ancak henüz cevap gelmedi. Cevap gelene kadar yalnızım” dedi