Önder Bekensir"den şaşırtan açıklama: Süreyya sürekli sokaktaydı. Her gece en az 5 bin YTL gidiyordu. Ondan çöp bile almadım. Bundan kurtulayım, üstüne para bile veririm

İlk evliliği 1 yıl süren Süreyya Yalçın, 3 ay önce nikah masasına oturduğu Önder Bekensir ile aşk mesajları nedeniyle boşanıyor. Yalçın, İsviçre"deki babasının yanına giderken eşi ayrılık kararıyla ilgili konuştu:

“Avukatlarımız bugün (dün) biraraya gelip, konuştu. Kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum. Hiç bu kadar huzurlu olduğum bir zaman olmadı. Avukatlar arasında ne konuşursa ben her şeyi yapmaya hazırım. Bundan kurtulmak için üzerine para bile verebilirim. Neden boşandığımıza gelince... Sözde ben eski sevgilimle mesajlaşmışım, onu aldatmışım ve öyle bitmiş. Daha önce de söyledim, eski sevgilim Courtney Jacobs"a dönmeyeceğim. Ama bana mesaj attığı doğru. Ayrıca Amerikalılar çok cana yakınlar. Normal arkadaşlarına da "Seni seviyorum, özledim" tarzında mesajlar gönderebilirler. O da beni özlediğini söylemiş. Öyle ortada sanıldığı gibi bir aşk mesajı yok. Süreyya Yalçın"la evlenmek çok kolay bir şey değil, her babayiğidin harcı değil. Bir plaja iniyor bilmem kaç bin euro.

Bilmem kaçıncı zenginin kızıymış. Benim Süreyya"yla evlenmemin nedeni onun zengin olması değil ki. Ben bu ilişkiden ne elde ettim? Para mı aldım? Aksine param gitti. Her gece sokak ,her gece beş bin beş bin gitti. Büyük paralar harcadım. Ama olsun harcanan harcandı gitti, önemli değil.” (Vatan)