Giorgio Armani’nin güzellik ürünlerinin yüzüsünüz. Bu işbirliği nasıl başladı? 
Birkaç kez Armani markasını giymişliğim vardı. İlk görüşmenin nasıl gerçekleştiğinden çok emin değilim. Jean ve iç çamaşırları için poz vermeye başladım; bu iş bir şekilde parfüm ve güzellik alanına doğru yönlendi. Ardından da her şey çığ gibi büyüdü. 
 
Bay Armani’yle ilişkiniz nasıl? 
Bana karşı her zaman son derece kibar ve iyi davranıyor. Ufak tefek ama inanılmaz güçlü biri. Nazik ve çok tatlı bir adam. Ayrıca doğum günümde bana çiçek gönderdi. 
 
Güzellikle ilgili tanımınız nedir? 
Bir parça cinsellik barındırırken; aynı zamanda kolay ve elegan olan. 
 
Kişisel tarzınız nedir? 
Bu tip şeylerden epey bıktım aslında. Yani sürekli stil ve kıyafet meseleleriyle ilgilenip yüksek topuklularIa gezmek yorucu olabiliyor. Çalışmadığım zamanlarda sade giyinmekten hoşlanıyorum. Gündelik kıyafetlerimle çok rahatım! 
 
Fransız, İrlandalı ve Amerikan yerlisi kanı taşıyorsunuz. Bunların her birinden hangi mirasları aldınız? 
Sanırım göz rengim ve çillerim İrlanda’dan miras. Ailem esmer İrlandalıdır. Fiziksel delillere bakacak olursak, elmacık kemiklerimi Amerikan yerlisi atalarımdan almışım. Fransızlığımla ilgili bir şey bilmiyorum. Aslında şu sıralarda bazı hazırlıklar yapıyorum. Eğer Kızılderili kanı taşıyorsanız, belli bir yaşa gelince bir törenle bir klana dahil olabilirsiniz. Onlar da size resmi Amerikan yerlisi olarak Kızılderili adınızı verirler. İşte bu olaya hazırlanıyorum. Çok heyecanlıyım. 
 
13 yaşından beri de birçok film ve TV dizisinde oynamıştınız. Sizce çok fazla şeyi çok erken yaşta deneyimlemiş olabilir misiniz? 
Sanmıyorum. Epeydir piyasada olsam da, hep korunuyordum. Yalnızca çalışmam gerektiğinde çıkıyorum. 18 yaşımdan beri eşimle birlikteyim; dolayısıyla kariyerim boyunca üzerimde bir çift kanat vardı. Medyada fazlaca yer almış olmama rağmen, bu sektörde birçok konunun dışında kalabildim. 
 
Geçen sene büyük bir gizlilik içinde Hawaii’de evlendiniz. Kate ve William’ın veya Charlene ve Albert’inki gibi dev bütçeli düğünler hakkında ne hissediyorsunuz? 
Bütün düğünler beni duygulandırır. Televizyonda ne zaman bir düğün görsem ağlarım. Hatta evlendikten sonra da hâlâ birisinin evleneceğini duyunca bile gözlerim doluyor. Hiçbir zaman şaşaalı bir düğün istemedim; çünkü evlenmek benim için kişisel bir olay ve iki kişiye ait. Ama insanların neden büyük düğün yapmayı arzu ettiklerini de anlayabiliyorum. Bunları seyretmeye bayılıyorum.