Fenerbahçe"de dün gerçekleştirilen bayram kutlamasına, şampiyon boksör Gülsüm Tatar damga vurdu. Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası"nda altın madalyaya uzanan Tatar, salona girdiğinde büyük bir alkış koptu. Üyeler tebriklerini bildirmek için sıraya girerken, Başkan Aziz Yıldırım da şampiyon boksörü kutlayıp, birlikte fotoğraf çektirdi. Altın madalyasını boynuna takan Tatar, gururla tebrikleri kabul edip, mutluluğunu ortaya koydu. Kulübün resmi yayın organı kanalıyla da şampiyon boksörü tebrike eden bir mesaj yayınlandı. İlginç bir tesadüf, geçen sene Kurban Bayramı öncesinde Dünya Şampiyonası"nda altın madalya kazanan Gülsüm Tatar, bu kez Ramazan Bayramı öncesi Avrupa Şampiyonu olup, iki senede iki kutlamaya iki altın madalyayla katılma başarısını gösterdi.


Bayram kutlamasına katılan Çin asıllı masa tenisçisi Cem Zeng ile bir süre sohbet eden Aziz Yıldırım, “Konuştuklarımı anladın mı?” diye sorup ekledi, “Şampiyon ol, yoksa seni Çin"e geri gönderirim.” Tercüman bu sözleri çevirdiğinde Zeng"in kahkahalarla gülmesi dikkat çekti.

Fenerbahçe Başkanı, bir poşet içerisinde kendisine bayram hediyesi olarak kestane şekeri getiren bir üyeye, “Onu masanın üzerine koyma ki, aldığımı görmesinler” diye takılınca, salonda kahkaha tufanı patladı.

"Kazım"a cezayı kestiniz hemen"
Bayramlaşma sırasında gazetecilerin yanına gelen Yıldırım, “Kazım"a 50 bin Dolar ceza vermişsiniz. Böyle birşey yok. Aykut hocaya da sordum. O da böyle bir cezadan haberi olmadığını söyledi. Yani sizin anlayacağınız, Kazım"a ceza falan vermedik” diyerek sitemde bulundu./fanatik