TELİF HAKKI İSTİYOR!

Yedi yıl önce tanınmasını sağlayan 'Dikkat Şahan Çıkabilir'in TV8'de tekrar gösterilmesine kızan Şahan Gökbakar: Hakkım olan telifi ödesinler, bağışlamazsam şerefsizin önde gideniyim

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 7 yıl önce tanınmasını sağlayan 'Dikkat Şahan Çıkabilir' programının TV8'de yeniden gösterilmesine sinirlendi. Twitter'daki takipçilerinin uyarısıyla durumdan haberdar olan Gökbakar tepkisini de Twitter'da dile getirdi. "Bir kuruş gelir elde etmiyorum. Ne zaman bu telif işleri oturacak?" diye soran ünlü komedyen; telif istediği için Twitter'da kendisine "O kadar paran var, bundan da kazanmayıver" diyerek tepki gösterenleri de retweet edip "Bunlar cahillikten geliyor başımıza. Al sana cahil" diye yazdı.

BEDAVAYIM YA BEN!

Gökbakar, isyanını şu sözlerle sürdürdü:

"Taylandlı çocuk işçi miyim ben? Programı yayınla, reklamı koy cebe! Zaten televizyon yapmayı bıraktım ama filmlerimde böyle bir sorun yok. Yıllardır Kemal Sunal'ın ve birçok kişinin hakkı yendi sinemada ama artık bu sorun sinemada kalmadı. Ancak diziler ve programlar sömürülmeye devam ediyor. Bedavayım ya; yeni ve başka isimlerle program yapacağına, beni dayıyor ekrana. 6 yıllık hakkım olan telifi ödesinler; bir kuruşunu bile bağışlamazsam, şerefsizin önde gideni olayım." Gökbakar TV8'e bir teklifte de bulundu: "Yayınladığın programın telifini hesaplat, benim adıma bağışla, makbuzu da yolla. Ya da bedava yayınlayacağına bütün bölümlerin DVD'sini çıkar. Payıma düşen varsa, onu da bağışla."

KURU KURU ADAMLAR VAR BURADA

Geçtiğimiz hafta teknesiyle denize açılan ve Ege koylarını dolaşan Şahan Gökbakar; önceki gün de İzmir'e demir attı. Gökbakar, İzmir sokaklarında gezerken ilginç bir tweet de attı. Ünlü komedyen "İzmir'de dolaştım, kızları güzel olan şehrimde ama bir tane kız göremedim. Hep kuru kuru adamlar. Nerede bu kızlar yahu?" diye yazdı.