Ayrıldığı gruba 2005 yılından alacakları bulunduğu için dava açan Gülçin, Hepsi'nin artık kendisi için çok gerilerde kaldığını söyledi.

Evlenip Dubai'ye yerleşmeyi düşündüğü için eski grup arkadaşlarını yarı yolda bıraktığı yolundaki iddialara üzüldüğünü belirten Gülçin, “Özel hayatımla ilgili bir şey açıklayacak olsam, ben kendim açıklarım ama artık özel hayatım da kalmadı” dedi.

Hepsi grubu kurulurken düşünceleriniz nelerdi?

Hayalim hep acapella ya da canlı çok sesli büyük bir müzik paylaşımı içinde söylemekti. Bu hayalimi revize etmem gerektiğini kabullenmek benim için uzun sürdü. İşte değişen şeylerden biri hayallerimdi. Uyumlu bir şekilde reçel kavanozlarının yanında bir limon reçeli kavanozuydum. Eskisi gibiyim ama Gülçin tek başına tamamen farklı bir platformda olmalı... Ayrıca değişen daha çok çok şey var. O zamanlar toydum, şimdi daha bilinçli, daha tecrübeli, yoğurdu üfleyerek yiyen yetişkin biri oldum.

Gruptan ayrılmanızdaki etkenler neler?

Kısaca şirketle ilgili meseleler... Hakkımı arıyorum, çünkü aramam gerekiyor.

Sizin hakkınızda birçok iddia ortaya atıldı. Bu iddiaların doğruluk payı nedir?

Birçok tutarsız haber çıktı. Seyirci hangisine inandı, takip etti, bilemiyorum. Özel hayatımla ilgili bir şey açıklayacak olsam, kendim açıklarım. Ben de hakkımda söylenenleri seyirci olarak izledim ve çok üzüldüm. Hayranlarımın üzülmesi beni daha da çok üzdü. Çünkü hayranlarımıza karşı büyük bir sorumluluk hissediyorum. O yüzden en sonunda açıklama yapmak zorundaydım.

Hepsi grubu olarak birçok iş yaptınız. Reklam filmi ve dizi bu anlaşmalar ne oldu?

Ben de ne olduğunu soruyorum zaten. (Kahkaha atıyor)

Grup olarak bir sinema filmi projesi vardı, siz ayrıldıktan sonra neler yasandı?

Bir film olacaksa eğer çekerim demiştim. Çünkü başlanmış bir işti. TV'den duyduğuma göre, 3 kişi çekeceklermiş. Herhalde öyle karar vermişler. Benden sonra ne oldu bilemem.

Hepsi grubu sizin gözünüzde eski önemini tamamen yitirdi mi?

Ben işkolik bir insanım aşkkolik değil ama motivasyon ve mutluluk çok önemli.

Albüm teklifi ve oyunculuk teklifi aldınız mı?

Reklam, konser teklifi geldi. Menajerliğimi yapabileceklerini söyleyenler, bana şarkı vermek isteyen önemli kişiler var ayrıca albüm teklifi de geldi.

Ayrılık kararınızı aileniz nasıl karşıladı?

Babam, “Sırtındaki yükleri attın kızım” dedi. Beni hakkımı aramam gerektiği konusunda ve hayatta her konuda destekliyorlar.

Solo bir albüm çıkartmayı düşünüyor musunuz?

İlk önceliğim tamamen özgür olduğumu hissetmek. Kimileri dönem dönem benim solo albüm yaptığım konusunda duyumlar alıp duruyorlarmış, hariçten sesler senfonisi... Yapmamam anormal sanırım, buradan bunu anlıyorum.

'Grubu yarı yolda bıraktın' gibi tepkiler geldi mi?

Hahaa! Zaten diğer 3 kişi devam etme isteklerini bu konudaki onaylarını belirtiyorlar. Diğer 3 grup üyesiyle, “Gitme Gülçin” diye bir konuşma olmadı. Herkes için böyle devam etmek en hayırlısı. Beni sokakta gören kişiler daha çok sevimli hayalet Casper'i görmüşe dönüyorlar, sanki başkaları öyle dedi diye ben Dubai'de olmalıymışım gibi.... Çok komik oluyor. Ben 1.5 - 2 aydır İstanbul'dayım. Dubai'ye her zaman gidiyorum. Gittim, geri döndüm.

En büyük endişeniz nedir?

Eskiden yalandan ve yanlış anlaşılmaktan, kulaktan kulağa oynayanlardan korkardım, şimdi korkmuyorum. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

Tek başına neler yapmayı hedefliyorsunuz?

Kendimi ifade etmek...Yapmam gereken bir contemporary dance kompozisyonu var. Dansçılarımı bulup çalıştırıp ben de aynı zamanda dans ederek bu projeyi dekoruyla, kostümüyle hazırlamak zorundayım. İyi bir sponsor bulursak da güzel olur.

Dava devam ediyor. Ne zaman albüm çıkartacaksınız?

Bu bir hukuki süreç, bu tam anlamıyla bir tartışma konusu diyelim.

Eğer albüm çıkartırsanız tarzı nasıl olacak?

Caz vokal dersi alan, daha çok soul dinleyen Türk müziğine de bayılan biriyim. Benim söylemeyi sevdiğim tarzda Türkçe müzik yok, onu da benim yapmam gerekir.

Hepsi grubu 3 kişi olarak bu başarıyı devam ettirebilecek mi?

Ben Mevlana'nın da dediği gibi, “Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez” diyerek başarılı olmalarını diliyorum.

Hepsi grubu sizin için ne anlam ifade ediyor?

Maziyi...

Çıkan haberlerden sonra hayranlarınızın size karşı tepkisi ne oldu?

Çıkan haberleri izleyip çok üzülen ve epey kızan hayranlar var. Fakat yapmadığım açıklamalardan ben sorumlu değilim. Hayatta hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını yaşadıkça öğrenecekler. Hayatı sorgulayarak yaşamak, olaylara objektif olarak kuş bakışı bakmak gerekiyor. Her şeyin bilincinde olup olgunlukla anlayış gösterip bana güvenerek, destekleyen tek başıma daha başarılı ve kaliteli işler yapacağıma inandıklarını söyleyen büyük bir kitle var. Çoğunluk aynı cümleleri kurunca ben de bir doğruluk payı vardır diye düşünüyorum.

Erkek arkadaşım beni cesaretlendiriyor

Aşık olmasaydınız, gruptan ayrılmayı düşünür müydünüz?

Evet, düşünürdüm ama erkek arkadaşım beni destekleyen ve koruyan biri olduğu için, daha güçlü ve cesaretliyim.

Peki, bu ilişki sana ne kattı, güç ve cesaret mi?

Hayatıma tam anlamıyla anlam kattı. Hayat kısa ve çok değerli.

Evliliği düşünüyor musunuz?

Evliliği şu anda düşünmüyorum. Henüz yaşım küçük ama gerçekten büyük bir aşk nazar değmesin. Kendim söylemiştim zaten âşık olduğumu. Aşk öyle herkesin bulabildiği ya da sürekli bulunabilecek bir şey değil.

Daha önce âşık olup şarkı sözü yazdınız mı?

İnsan âşık olunca mutluluktan söz yazamıyormuş onu anladım, üzgünken söz yazmak daha kolay. Ben de bu tip birçok şarkı sözü yazdım.

Hayranlarınız size aşk mesajları atıyor mu?

Küçücük çocuklar “Benimle evlenir misin?” diyor, 13-14 yaşında kızlar bile “Benimle evlen” diyebiliyorlar, sevgilerini göstermek için... Attığım her adımda onları düşünmem gerektiğinin bilincindeyim. Yıllardır bunu söylerim zaten... Hayal kurmayı seviyorlar. Empati kurabiliyorum. (Milliyet)