AYDINPOST HABER SERVİSİ-Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Niyazi Kocakaplan, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü kutlamalarında hemşirelere karanfil ve ajanda hediye etti.

12 Mayıs Hemşireler günü etkinlikleri nedeniyle Aydın Devlet Hastanesinde düzenlenen kutlamalarda hemşirelere karanfil ve ajanda hediye edildi. Ayrıca kutlamalar çerçevesinde müzik dinletisi sunulan hemşireler için 15 Mayıs Cuma günü Aydın Devlet Hastanesi Türk Müziği Topluluğu tarafından Şükran Güngör Tiyatro Salonunda Bahar Konseri verilecek. Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr . Dr. Niyazi Kocakaplan hemşirelerin yoğun çalışma ortamlarını iyileştirmek için çaba sarf ettiklerini dile getirken; “ Hemşirelik yoğun çalışma şartları altında sabırla yapılan bir meslek, bunun yanında hemşirelik ekip çalışmasını bilen, el becerisi hızlı olan, hünerli ve şefkatli eller ister. Bu mesleğin temelinde sevgi, saygı ve disiplin vardır. Bu özelliklerden yoksun olan insanlar bu mesleği gerçekleştiremez. Bu nedenle bu mesleği başarıyla gerçekleştiren hemşirelerimizi tebrik ve takdir ediyoruz" dedi.

12 Mayıs Hemşireler günü etkinliklerinde, hemşirelere karanfil ve ajanda hediye ettiklerini belirten Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Niyazi Kocakaplan; “ Aydın Devlet Hastanesi personelini ve hemşireleri bir araya getirmek ve kaynaştırmak amacıyla Aydın Devlet Hastanesi Türk Müziği Topluluğunun sunacağı Bahar Konserine katılımın yoğun olacağına inanıyoruz. Sanat Müziği eserlerinin seslendirileceği geceye Şenay Yıldırım ve Sedat Yavaş konuk olarak katılacak.