Futbol yaşamını İspanya'da sürdüren Arda Turan, Türkiye'de gündemden düşmüyor... Önceki gün Tam Saha dergisine yaptığı, "Galatasaray'da oynadığımız dönemde paramızı alamazken bazı yabancılar helikopter bakıyordu" açıklamasıyla tepki çeken genç yıldız dün İstanbul'da alışveriş şov yaptı. Milli Takım kampında bulunan Arda, ön camında Atletico Madrid flaması olan Transporter marka özel aracını şöförüyle birlikte Nişantaşı'na gönderdi. 

BİRKAÇ MAĞAZAYA GİRDİ
Birkaç mağazadan alışveriş yapan Arda'nın şöförünün Prada'dan tam 3 bin TL değerinde takım elbise aldığı gözlendi. Özel şöför ardından poşetleri arabaya yükleyerek Nişantaşı'ndan ayrıldı. Daha önce Galatasaray'da oynadığı dönemde lüks alışkanlıkları ile dikkat çeken genç yıldız, kız arkadaşı Sinem Kobal için Florya'da sinema kapattırarak uzun süre gündemde yer almıştı.

TARAFTARLAR NE DİYECEK?
Arda'nın Tam Saha'ya yaptığı açıklamaların ardından, "Sen Ferrari'yle gezip sahada yatarken biz sana bir şey diyor muyduk?" yorumunu yapan taraftarların dünkü alışveriş şova vereceği tepki de merak ediliyor. Milli futbolcunun şöförüne dün yaklaşık 10 bin TL'lik alışveriş yaptırdığı öğrenildi.

İSPANYOLLAR DA FARKETTİ!
İspanyol basını da Arda'nın lüks merakı ve sürekli özel hayatıyla gündeme gelmesi nedeniyle "Türkler'in Beckham'ı" başlığıyla bir haber yayınlamıştı. Milli futbolcunun kız arkadaşı Sinem Kobal da geçtiğimiz günlerde Madrid'e giderek Arda ile birlikte yaşamaya başlamıştı. Bakalım genç yıldız, özel
hayatıyla İspanyol basının manşetlerini süsleyecek mi?

HOLLYWOOD STARLARI GiYiYOR
Arda'nın 3 bin TL verdiği Prada marka takım elbiselerine özellikle Hollywood starları büyük ilgi gösteriyor. Büyük iş adamları da genellikle Prada'yı tercih ediyor.
takvim