Bu doğrultuda transfer çalışmalarına devam eden Aydın Belediyespor"da Teknik Direktörlüğe Mesut Toros getirilirken, anlaşma sağlanan 4 futbolcuya imza attırıldı.
Aydın Belediyespor"da Teknik Direktörlüğüne eski Aydınspor"lu futbolcu Mesut Toros getirildi. Toros"un yardımcılıklarına ise yine eski Aydınspor"lu futbolcu Hayrettin Tabak ve kaleci antrenörü olarak da Teoman Aktaş getirildi. Önümüzdeki yıllarda daha üst kategorilerde mücadeleyi hedefleyen Aydın Belediyespor"da Altyapı Sorumluluğu görevi ise Bülent Uyguç"a verildi
Aydın Belediyesiyespor, yeni transferlerini düzenlenen törenle kamuoyuna tanıttı. Aydın Belediyesi Encümen Salonu"nda yapılan toplantıya Aydın Belediyespor Kulüp Başkanı Süha Bayırlı, Yönetim Kurulu Üyesi Akın Güdücü, Basın Sözcüsü İbrahim Gürdal, Aydın Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Gümüş ve yeni transfer edilen futbolcularla teknik heyet katıldı.
Tören öncesi futbolcuları tanıtan Başkan Süha Bayırlı, Bucaspor"dan forvet mevkiinde oynayan Semih Aral ve sağ açık Berkant Mutlu, İl Özel İdare"den sol bek Şükrü Başer ile Yeni Bornova"dan ön libero Oktay Yılmaz"ı transfer ettiklerini söyledi. Başkan Süha Bayırlı tesislerin şu anda tadilattan geçtiğini, sezon açılışını da 1 Ağustos"ta yapmayı planladıklarını belirtti.
Aydın Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Toros da, kendisi için en önemli unsurun tesis olduğunu belirterek, “Belediyespor"un tesislerini gezdim. Konumunu çok beğendim. Ekip olarak istediğimiz olanaklar Aydın Belediyespor"da mevcut. Daha önce görüşme yaptığımız 4 futbolcuya bugün imza attırıyoruz. Önümüzdeki günlerde de tespit ettiğimiz mevkilere transferlerimiz olacak. Ben gençlere çok önem veren birisiyim. Altyapı hocamızla sürekli irtibat halinde takıma genç futbolcular kazandıracağız. İlk olarak sevgi ve saygı çerçevesi içinde, genç ve koşan bir takım yaratacağız. Daha sonra da takımı 3. Lig"e çıkarmaya gayret göstereceğiz. Ben ve ekibim buna inanıyoruz. İnşallah bunda başaralı oluruz” şeklinde konuştu.
Takımın bütçesi hakkındaki soruları cevaplayan Aydın Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Gürdal ise, “Kamuoyunda Aydın Belediyespor"un bütçesinin 1 trilyon olduğu yönünde söylentiler dolaşıyor. Bu rakam doğru değildir. Bizim 300 milyarlık mütevazi bir bütçemiz var. Yalnız bütçemiz bu rakamlarla sınırlı değildir. Yani kısacası başarı geldikçe, tünelin sonundaki ışık göründükçe bu rakam dışarıdan yapılacak takviyelerle daha da yukarılara çıkacaktır” diye konuştu.
Konuşmalardan sonra teknik direktör ve futbolcularla imzalar atıldı. Daha sonra yönetici, teknik heyet ve futbolcular hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.