Nisan ayının sonu itibarı ile yaklaşık 40 kadar kültür, sanat ve sportif etkinlik düzenlediklerini kaydeden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “2011 yılı belediyemizin kuruluşunun 130. yıldönümü. Hedefimiz 130. yılımızı Aydın’a yakışır şekilde 130 kültür, sanat ve sportif etkinlikle kapatmak” dedi.
Belediye bünyesindeki ilgili tüm birimlere 2011 yılı başında gerekli talimatları verdiğinin altını çizen Başkan Çerçioğlu, “Kuruluşumuzun 130. yılı olması itibarı ile 2011 yılında Aydınlılara kültür ve sanat zenginliği yaşatmak istiyoruz. Bu amaçla 130 kültür, sanat ve sportif etkinlik düzenleyeceğiz. Konserler, tiyatro eserleri, sportif çalışmalar bu etkinlikler kapsamında yer alacak. Birimlerimiz gerekli programlarını sürekli güncelleyerek çalışmalarına tüm hızları ile devam ediyor. Nisan ayının sonu itibarı ile yaklaşık 40 kadar kültür, sanat ve sportif etkinlik düzenledik. Yıl içerisinde yapılacak etkinlikler halkımıza ve gerekli kurum ve kuruluşlara düzenli bir biçimde duyurularak önemli katılım sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Aydın Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinliklere Aydın halkının üst seviyede katılımının önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Halkımızın 130. kuruluş yıldönümümüzde, etkinliklerimize katılımları ile sahip çıkacaklarına olan inancım tam. Aydın halkı her zaman kültür ve sanat etkinliklerine destek olarak modern ve çağdaş Türkiye’nin aydın yüzü olmuştur”