Hayatınızı anlamlandıran ve renkli diyarlara yolculuğa çıkaran o seks rutinine yeniden kavuşmak için her şeyden önce ufak adımlarla ilerlemeniz gerektiğini kabullenin.

Yine oldu değil mi?

Seks yaşamınız tekrardan otopilota bağlandı sanki... Zevk ve haz dolu, dakikalar süren bir orgazm ile sonuçlanan o büyüleyici anlar, sinsice uzaklaşmış olabilir mi yaşantınızdan? Şimdi oturduğunuz yerden kalkma, elinizdeki oyuncağı yeniden keşfetme zamanı! Ama bunun için ani, radikal değişiklikler yapmanıza da gerek yok. Sakin olun ve hayatınızı anlamlandıran ve renkli diyarlara yolculuğa çıkaran o seks rutinine yeniden kavuşmak için ufak adımlarla ilerlemeniz gerektiğini kabullenin. Başlıyoruz...

Nefes nefese ...

Partnerinizle senkronize bir şekilde gerçekleştireceğiniz ritmik nefes alışlarınız, sizi hem duygusal hem de fiziksel anlamda birbirinize daha fazla kenetleyecektir. Özellikle ön sevişme esnasında, eş zamanlı nefes alımı yerine birlikte alternatif nefes alma teknikleri de deneyebilirsiniz. Örneğin, o nefes verdiğinde siz alın, ya da tam tersi... En başta bu nefes ritmini tutturmak size oldukça yapay ve zor bir iş gibi gelebilir. Fakat bir süre sonra, aranızdaki uyum artacak ve birbirinize çok daha yakın hissedeceksiniz.

Hassas bölgeleri unutmamalı

Vücutta bulunan bazı noktalar, seks enerjinizi açığa çıkarmaya ve duyacağınız hazzı artırmaya yönelik etkilere sahip. Örneğin, kuyruk sokumu kemiğiniz civarındaki sinirler direkt olarak genital bölgenize bağlı ve uyarıldığında potansiyel orgazmın yoğunluğunu artırıcı etkiye sahip. Partnerinizden bu hassas bölgenizi farketmesini rica edebilirsiniz. Yüzüstü uzanın, o da üzerinizde oturur vaziyette ( fazla baskı yapmadan tabii) ellerini kalçalarınızın hemen üzerinde, kuyruk sokumu ve civarında -parmaklarını kullanarak ve hafif masaj yapar biçimde- gezdirsin... Etkisini birkaç dakika içinde hissedebilirsiniz!

Şimdi sıra sizde!

Hassas bölgelerden bahsetmişken, erkeklerin de birçok erojen bölgesi var. Bunlardan biri de ayak tabanlarında olanı. Erkeğiniz sırt üstü uzanıp dizlerini bükmüş olsun. Tek yapmanız gereken, oral seks esnasında başparmaklarınız ile her iki ayak tabanın üst-orta kısmına denk gelen noktaya hafif baskı uygulamanız. Bu, onun için kesinlikle unutulmayacak bir deneyim olacak!

Orgazmın etkisini daha da artırabilirsiniz

Orgazm, zevk veren anların yarattığı tansiyonun birikip bir anda serbest kalmasıyla gerçekleşiyor. Gerilimin giderek arttığı o dakikalar, gerçekten de vazgeçilmez. Bu serbest kalma olayı ne kadar gecikirse, orgazm da o kadar kuvvetli olabiliyor. Orgazm esnasında pelvik taban kaslarınızı sıkıp gevşetebilir, buradaki gerilimi bacaklarınıza ve kalçalarınıza doğru da aktarabilirsiniz. Akıllardan kolay kolay çıkmayacak bir orgazm anını tetikleyen şey, beyninizin gönderdiği sinyaller. Orgazm etkisini bu şekilde bacaklarınıza ve kalçalarınıza doğru aktarmanız, beynin vücuda indirdiği sinyallerin yaydığı hazzı vücuttan beyne ‘daha da artmış’ bir şekilde iletmenizi sağlayabilir...