Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, yaptığı çalışmalar neticesinde beş engellinin tekerlekli sandalye, bir engellinin de akülü sandalye ihtiyacını karşıladı. Hayırsever Sevgi Gençaslan’ın almış olduğu 5 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırıldı. Bir engelliye de dernek imkânları ve vatandaşların katkılarıyla akülü sandalye ihtiyacı karşılandı.
Hayırsever Sevgi Gençaslan’ın almış olduğu tekerlekli sandalyeler, Hüseyin Heptepe, Canberk Topuz, İsmail Erden, Altun Doğan ile Tuğba Nur İnce adlı engellilere ulaştırılırken, Ayser Bıçakcı adlı engelliye de akülü sandalye teslim edildi.
Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dernek olarak yaptığımız çalışmalarda hayırseverlerle ihtiyaç sahibi engelliler arasında köprü kurmaya devam ediyoruz. Çevremizde çok sayıda engelli var. Onlara ulaştıkça engelleri adım adım aşacağımıza inanıyoruz. Vatandaşlarımızdan bildikleri, tanıdıkları engellilerimizi derneğimize yönlendirmelerini istiyoruz” dedi.