Manisa’nın Kula ilçesi’nden çıkan ve 1 yıl içerisinde yaptığı milyonlarca TL’lik yardımlarla adından söz ettiren hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu merhum babası Bekir, merhume ablası Filiz ve annesi Sacide Keleşoğlu adına kurduğu yardım vakfı ile kırılması güç bir rekora imza attı.
Türkiye genelinde Manisa İzmir ve diğer Ege illeri başta olmak üzere Gaziantep’den Muş’a Rize’den Ağrı’ya Antalya’dan Zonguldak’a kadar ihtiyaç sahibi çok sayıda vatandaşa ulaşan ve yardım elini uzatan Hakkı Keleşoğlu Avrupa’da da Bulgaristan’da yaşayan Türk soydaşlarımız için Camii, gezici gasilhane , Yunanistan’ın Batı Trakya bölgesindeki Türk vatandaşlar için Aşevi, KKTC’de Kanser Hastanesi gibi önemli hizmetlere imzasını attı.

10.20110606110325.jpgAltay Ampute Futbol takımının deplasmanlarda yaptığı tüm müsabakalara eksiksiz katılan Keleşoğlu, bu güne kadar gittiği her şehir ve organizasyonda ihtiyaç sahibi vatandaşların ve yine resmi ve özel kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin yüzünü güldürmeyi başardı. 62 yaşında olmasına karşılık, 24 saatin büyük bir bölümünü hayıra adayan, gece ve gündüz telefonları hiç susmayan hayırsever Keleşoğlu, bitmek tükenmez bilmeyen enerjisi ile 7’den 70’e bütün herkesin takdirini topluyor. 2010 yılının ilk aylarından itibaren Türkiye’yi ve Avurpa’nın çeşitli ülkelerini karayolu ve hava yoluyla karış karış tarayan Hakkı Keleşoğlu , “Bu güne kadar gittiğimiz şehirleri ve ülkeleri mesafe anlamında şöyle bir inceledik. Yaklaşık 1 milyon kilometre yol yapmışız. Ben ülkedeki diğer zenginler gibi ihtiyaç sahibinin bana gelmesini beklemem. Yerini öğrenir öğrenmez direkt olarak ayağına gidip gerekli gördüğüm yardımı yardımı yaparım. Amacım ülkemizin şu zor döneminde ekonomik sıkıntı ile boğuşan sessiz yığınlarımıza biraz olsun güç ve moral vermek. Ömrüm vefa ettiği sürece de bu böyle olmaya devam edecek. Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında kazandığımız servetin tamamını yine Türkiye Cumhuriyetinin bayrağı kullanacağız” diye konuştu.