Sezon boyunca devam eden Klash turnuvalarının finali olan 'Beast Of The East' Kickboks gecesinde Erzurumlu Adem Bozkurt ve Gaziantepli sporcu Tevfik Sucu 8'li finale kalmayı başardılar. Yedek sporcu da bir Türk.

Bir gecede 3 maç kazanan hem şampiyon hem de 25.000 Euro'nun sahibi olacak. Nefesleri kesecek bu karşılaşmalarda turnuva 1.si Beast Of The East Avrupa Şampiyonluğuna da imza atarak beline kemeri takacak. Adem Bozkurt 8 Kasım'da Hollanda'da yapılan 4'lü turnuvayı kazanarak bu finale gelmeyi başarırken Tevfik Sucu ise Almanya etabında 1. olarak bitirdi. Hollanda'da Amsterdam'a 130 km mesafedeki Zutphen şehrindeki karşılaşmalarda ilk tur eşleşmeleri de belli oldu.

Çeyrek Final 72.5 Kg
A - Alviar Lima (Güney Afrika) - Rambalski (Polonya)
B - Szuc Barnabas (ROM) - Tefvik Sucu (TÜRKİYE)
C - Arian Vatnikai (Arnavutluk) - Mohamed Medhar (Fas)
D - Shemsi Beqiri (Kosova) - Adem Bozkurt (TÜRKİYE)

Yedek Sporcu: Deniz Henry Akdeniz (Afyon) (Sakatlık durumunda devam edecek)

Yarı Final 72.5 Kg
A - B Galibi
C - D Galibi

Final 72.5 Kg
AB - CD Galibi

Süper Fight Karşılaşmaları
Faldir Chahbari - Andy Souwer / 70 Kg
Tomasz Sarara - Rodney Glunder / Ağırsıklet -100 Kg
Dennis Scheidmiller -Henry Von Opstal
Atty Gol - Kleine Mo / 63 Kg

3 yıldır her hafta ekranlara gelen ve Türkiye'de çok geniş bir kitleyi ekran başına çeken Dövüş Sanatlarında dönüm noktası sayılabilecek tarihi gece Bilgehan Demir'in heyecan dolu anlatımı ile Fox'tan yayınlanacak. Cumartesi saat 23.30'dan itibaren Hollanda'dan ekrana gelecek olan maçlar uzun zamandır bekleniyordu.

Sporcuların tartısı ve basın toplantısı maçtan bir gün önce Cuma yapılacak. Kamp ise Apeldorn bölgesinde gerçekleşecek. Erzurumlu Adem Bozkurt Hollanda'ya cuma sabahı 07.55 uçağı ile hareket edecek. Almanya'da yaşayan Gaziantepli Tevfik Sucu ise Hollanda'ya yine Cuma günü ancak Almanya'dan geçecek./iha