Yurdal Sert'in ihanetle suçlayarak boşanma davası açtığı Ivana Sert, 'Asıl beni aldatan o, hayatında bir kadın olduğunu biliyordum. Ailemi düşündüm, görmezden geldim' dedi

Ivana Sert'in, kendisini eski ortağı Hatem Yavuz'la aldattığını söyleyen Yurdal Sert'in, geri adım atarak eşiyle barışmanın yollarını aradığı iddia edilmişti. İddialar üzerine Akşam gazetesinden Emin Babacan'a konuşan Ivana Sert eşi Yurdal Sert'in kendisini aldattığını bildiğini ve artık bütün bunları kaldıramadığını söyledi. Sert, 'Yurdal benimle konuşmak, uzlaşmak ve barışmak istiyor. Ama asla onunla barışmayacağım. Evliliğimiz boyunca hep Yurdal'ın çapkınlıklarını görmezden geldim' diye konuştu.

Çocukları Ateş için bütün her şeye göz yumduğunu ifade eden Ivana Sert, 'Hayatında bir kadın olduğunu biliyordum. Ben sadece ailemi, yuvamı düşündüm. En son beni aldattığı o kadını bilmiyordum ve şoke oldum. Benimle barışmak istiyor. Ben bu saatten sonra onunla eskisi gibi olamam. Ben ne tazminat ne de mal derdindeyim. Bana atılan iftirayı temizleyecek' dedi.