"Hayatıma giren ilk erkek Özcan"
Fahriye Evcen, Instyle dergisine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu

"Özcan benim ilk erkek arkadaşım. Ben hayatını doğru dürüst yaşayan insanları severim"

Reyting rekorları kıran Yaprak Dökümü dizisinin Necla"sı Fahriye Evcen bu ayki Instyle dergisine konuştu. Evcen, sanat ve özel hayatı ile ilgili sorulara tüm içtenliğiyle cevap verdi. İşte genç yıldızın, dergi ile yaptığı röportajdan çarpıcı başlıklar:

- Özcan mutfakta çok yetenekli. Beni ilk yemeğe davet ettiğinde yemekleri kendisi hazırlamıştı. Enginar kalpli ve krema soslu balık, yanında da güzel bir salata yapmıştı. Harikaydı. Belki sonraki günlerde bir erkekten bunu sürekli beklemezsin ama ilk yemek için bu hoşluk çok güzel.

- Bir ilişkide çok beklentin olduğu zaman aradığını bulamama ihtimalin yükseliyor. Bizim ortak yönümüz gerektiği yerde mantıklı gerektiği yerde duygusal düşünebilen insanlar olmamız. Belki o yüzden Özcan"la bu kadar iyi anlaşıyoruz.

- Özcan benim ilk erkek arkadaşım. Eğer doğru insanla karşılaşırsanız bir şeyler anında oluşur. Fazlasıyla seçiciyimdir. Ben hayatını doğru dürüst yaşayan insanları severim.

- Özcan yakışıklı ve karizmatik bir erkek. Ben Türkiye"ye geldiğimde çok fazla anlaşabildiğim insanla karşılaşmadım. Sadece kadın-erkek ilişkisi anlamında değil bu. Herkesin egosu fazla yüksek olabiliyor, beklenti içerisinde bulunabiliyor insanlar, bazı şeyler ciddiye alınmıyor. Özcan, beni kesinlikle çok güvende ve rahat hissettiriyor.

- Türkiye"ye geldiğimden beri tanıdığım en düzgün yaşayan ve olduğu gibi olan insan o. Konuştuğu zaman kalbinden konuşur. Birisini sevdiği söylediği zaman, onu gerçekten sevdiği için söyler bunu.