İngiltere'de yaşayan 26 yaşındaki Joanne Kent, hayallerinin düğününde evlenebilmek için çalıştığı şirkette inanılmaz bir vurgun yaptı.
470 bin Sterlin(yaklaşık 1 milyon Lira)'lik vurguna imza atan Kent, bu parayla bir oteli tamamen kapatıp, sahilde havai fişek gösterileri düzenleyip, ziyaretçilerine özel tasarım takılar hediye etti.
2007 yılının Eylül ayında nişanlısı David ile müsrif bir düğünle evlenen Kent, düğünden 2 ay öncesine kadar çalıştığı petrol endrüstrisindeki Wilson UK Ltd.'den çaldığı 470 bin Sterlin sebebiyle çıkarıldığı mahkemede 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkemede, şirketin parasını, diğer şirketlere yapılan ödemeler olarak gösterip kendi hesabına aktardığını itiraf eden Kent, paranın 110 bin liraya yakın kısmını da otomobillere harcadığını açıkladı.
Yolsuzluk, Kent'in yaptığı transferlerden birinde yanlış kur kullanınca ortaya çıktı. Bir Amerikan şirketine ait gösterdiği hesaba Dolar yerine İngiliz Sterlini ile ödeme yapan Kent kendini ele vermiş oldu.
Hakim Michael Challinor, Kent'in sekiz aylık bebeği olması sebebiyle anne ve çocuk ünitesi olan bir ceza evinde kalmasına karar verirken, 2 yıl 8 ay olarak verdiği kararı da, çocuklarının durumunu göz önüne alarak 2 yıla indirdiğini açıkladı./milliyet