BAŞARILI oyuncu Ata Demirer, Taşkın Sabah yönetiminde çalışmalarını gerçekleştirdiği ‘Ata Demirer Alaturka’ albümünü müzikseverlerle buluşturdu. BKM Müzik imzasıyla 5 Haziran’da satışa çıkan ve yapımcılığını Gülçin Salacan’ın üstlendiği albümde Ata Demirer birbirinden değerli parçaları seslendirdi.

Gönül borcumu da ödedim

Albümde emeği geçen herkese teşekkür eden ünlü komedyen Ata Demirer, “Hayat çok kısa, hayalleri gerçekleştirmek lazım. Benim de bir hayalim vardı. Beni yetiştiren üzerimde emeği olan konservatuar hocalarıma da bir gönül borcum vardı. Bu albümle hem hayalimi gerçekleştirdim hem de çok sevdiğim hocalarıma gönül borcumu da bir nebze de olsa ödemiş oldum” diye konuştu. Albümün kutlama gecesine Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Zafer Çika, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Hakan Algül, Ömer Faruk-İpek Sorak, Tarık Ünlüoğlu, Suzan Kardeş, Necati Akpınar katıldı. 

YENİ ALBÜMÜNÜ DOSTLARIYLA KUTLADI

Gecede eğlenen ekip Ata Demirer’in şarkılarına eşlik etti. ‘Peşrev-Osman Bey’, ‘Böyle Mi Esecekti’ , ‘Hayat Budur’, ‘Değmen Benim’ gibi birçok parçayı albümünde seslendiren Demirer ayrıca albümde yer alan ‘Fıldır Fıldır Hayriye’ için bir klip hazırladı.