Halis Toprak"ın "Aslanlı Köşk"ünden ayrıldıktan sonra avukatının "Bodrum katına taşındı" dediği Nazlıcan Toprak, havuzlu, güvenlikli bir sitede görüntülendi. Toprak"ın, genç kadının annesine hediye ettiği otomobil de, evin önünde duruyor.

İŞ adamı Halis Toprak"ın 9 ay önce evlendiği Nazlıcan Toprak (17), mahkeme kararıyla İstanbul İstinye"deki Aslanlı Köşk"ten ayrılmasının ardından taşındığı yeni evde ilk kez görüntülendi. Avukatı Fatih Volkan"ın, “Müvekkilim 65 metrekare, aylık kirası 1000 TL olan bodrum katına taşındı” dediği Nazlıcan Toprak, annesi, ağabeyi ve kızkardeşiyle birlikte havuzlu ve özel güvenlikli sitede, 157 metrekarelik 1"inci kattaki dairede yaşıyor. Halis Toprak"ın, Nazlıcan"ın annesine hediye ettiği otomobil, evin önünde duruyor.

Sarıyer"de geçen hafta ev arayan Nazlıcan Toprak, daha önce bulduğu 2 ev sahibinin, kendisinin Halis Toprak"ın eşi olduğunu öğrenip evlerini kiraya vermekten vazgeçmeleri üzerine özel güvenlikli, havuzlu bir sitedeki daireyi kiraladı.

Yeni evde temizlik

Geçen pazar evden çıkmayan Nazlıcan, annesi Şehirnaz Tağızade, ağabeyi Murat İnan Öztepe ve kız kardeşi Nurcihan Tağızade"yle birlikte evde temizlik yapıp az sayıdaki eşyalarını yerleştirdi. Komşularının, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olduğunu söyledikleri Nazlıcan Toprak, bir gün boyunca evin balkonuna bile çıkmadı. Toprak, bir ara evin mutfağında görüldü.

"Nazlıcan söylemişti"

Halis Toprak"ın boşanma sürecinde olduğu Nazlıcan ve ailesi köşkün müştemilatında kalmaya başlamış, ardından Nazlıcan Toprak için Aslanlı Köşk"ten ayrılması ve köşke 1000 metreden daha yakın bir evde oturmaması kararı alınmıştı. Daha önce Nazlıcan"ın 65 metrekarelik bir bodrum katına taşındığını iddia eden avukatı Fatih Volkan, dün şöyle dedi: “Evi kendim görmedim. Nasıl bir ev tuttuğunu Nazlıcan bana söyledi. Ben de basınla paylaştım.”(Hürriyet)