MÜTHİŞ FİNAL 
Pop müziğin dev ismi Tarkan, Harbiye Açıkhava'daki 4 günlük konser maratonunu esprili bir şekilde noktaladı. Megastar, kendisini en ön sıradan dinleyen Cem Yılmaz'ı görünce hayli heyecanlandı. Ünlü şarkıcı, komedyene şöyle seslendi: 
 
GÜLMEMEK İÇİN BAKMADI! 
"Bu akşam beni öyle bir isim dinliyor ki; şarkı söylerken gülmemek için ona bakmamaya çalışıyorum. Hastayım sana abi!" Tarkan, konser arasında kulisinde bir araya geldiği Cem Yılmaz'a övgü yağdırmayı da sürdürdü: "Onu çok seviyorum. Bütün şarkılarımı bilmesi beni çok gururlandırdı."
 
ANASININ KUZUSU
Tarkan'ın son konserini izleyenler arasında çok özel bir isim de vardı. Megastar'ın annesi Neşe Tevetoğlu, oğlunu büyük bir keyifle dinledi. 
 
Oğlunun kendisi için seslendirdiği "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü dinlerken duygulanan anne Tevetoğlu, "Oğlumla gurur duyuyorum" dedi.
 
MEGASTAR'IN BÜYÜK HAYRANI
Yaklaşık 10 yıl aradan sonra Tarkan konserine geldiğini söyleyen Cem Yılmaz, Megastar'a övgüler yağdırdı: "Tarkan, işini aşkla yapan biri. Ne yaparsa beğeniyorum. Bütün şarkılarını biliyorum ama en çok 'Dudu Dudu', 'Kuzu' 'Adımı Kalbine Yaz' ve 'Öp'ü seviyorum."