AK Parti Milletvekili Mehmet Eerdem, yeni atanan Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Niyazi Kocakaplan"ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başhekim Niyazi Kocakaplan da, Aydın Devlet Hastanesi"nin yüzde 95 doluluk kapasitesi ile çalıştığını ifade etti. Şuan 500 yatak kapasitesi çalışmaların yürütüldüğüne işaret eden Kocakaplan, “Türkiye"deki ender hastanelerde birisi olarak önemli bir başarıyı yakalamış durumdayız. Ancak altı ve sekiz kişilik odaları ile hizmet veren hastanenin bir ve iki kişilik oda sistemine geçmek üzere harekete geçirdik. Bunun içinde ek bina projesine başlatacağız. Bunun içinde başta milletvekilleriyiz olmak üzere çeşitli kesimlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi.
Aydın Devlet Hastanesi"nin Aydın"ın gözbebeği sağlık kuruluşlarından bir tanesi olduğuna işaret Mehmet Erdem, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için gerekli her türlü desteğe vermeye hazır olduklarını belirtti. AK Parti"nin birinci iktidar döneminde hizmete giren yeni acil servis binasının çok önemli bir hizmet olduğunu da vurguladı.
Erdem, “Nasıl ki Atatürk Devlet Hastanesi"nde ek bina yapımı ile ilgili 4 milyon YTL bakanlıktan ödenek sağlandı ise, Aydın Devlet Hastanesi içinde aynı şekilde ödenek temin etmek üzere hazırlıklar yapıyoruz. Aydın Devlet Hastanesi"nin daha modern ve çağdaş anlayışlı hizmet etmesi bizim için görevimizdir. Hükümetimiz sağlıkta devrim niteliğinde adımlar attı. Aydın"da da bu adımlar çerçevesinde hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.