Ambulansla birlikte hastaneye gelen itfaiye ekipleri zamanla yarışarak spiralle ameliyata girmek için acil servisten giriş yaptı.
Edinilen bilgiye göre, Oğuzeli ilçesi Altınyurt köyünde kıyma makinesiyle biber çeken Gülcan A. (26) bir anda elini kaptırdı. Parmakları kıyma makinesinde ezilen kadın elini bir türlü kurtaramadı. Bunun üzerine olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri genç kadının bileğine kadar kıyma makinesine giren eli çıkarmaya çalıştı.

Sıkışan eli çıkaramayan sağlık ekipleri kıyma makinesini yerinden sökerek genç kadınla birlikte hastaneye götürmek için ambulansla yola çıktı. Sağlık ekipleri bu sırada Gülcan A.’nın elinin çıkarılması için itfaiye ekiplerinden yardım istedi.
Bunun üzerine Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne gelen itfaiye erleri ambulansın gelmesini bekledi. Ambulansla gelen kadın kıyma makinesi ile birlikte acil servise alındı. Kıyma makinesini inceleyen itfaiye erleri spiral alarak acil servise girdi. Adeta zamanla yarışan doktorlar ve itfaiye erleri acil serviste ilk müdahaleyi yaptı. Doktorların gözetiminde itfaiye erlerinin uzun uğraşları sonucu kesilen kıyma makinesinde sıkışan el çıkarıldı. Ameliyata alınan genç kadının elinin tamamen parçalandığı öğrenildi.