5 ay önce geçirdiği kısmi felç yüzünden 1,5 ay hastanede yatmak zorunda kalan AK Partili İl Genel Meclisi üyesi Tahsin Ülgen hastaneden çıkar çıkmaz soluğu hemen İl Genel Meclisi toplantısında aldı. CHP"yi İl Genel Meclisi üyesi Doğan Ersoy"da 6 ay önce Didim ile Söke arasında geçindiği trafik kazası sonucunda 5,5 aya yakın hastanede yatıp 3 ameliyat geçirdikten sonra İl Genel Meclisi toplantısında yerini aldı. A
K Partili İl Genel Meclisi üyesi Tahsin Ülgen hastalıkların ve kazaların her insanın başına gelebileceğini belirterek “ Kendimi iyi hisseder hissetmez hemen toplantılara katılmaya başladım. Biz burada bir görev ifa ediyoruz. İnsanların sağlık problemleri yaşadıkları dönemde uğraşlarından geri durmamaları iyileşmeyi de hızlandırıyor” dedi.
CHP"li İl Genel Meclisi üyesi Doğan Ersoy"da Tahsin Ülgen"in sözlerine katıldığını ifade ederek, “ Zor zamanlarda insanların kendilerini soyutlamamaları her anlamda önemli. İl Genel Meclisindeki arkadaşlarımıza da bize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Görevimizi yapmanın huzuru ve mutluluğu ile rahatsızlığımızı ve acılarımızı ikinci plana attık” şeklinde konuştu.
Doğan Ersoy önümüzdeki günlerde iki ameliyat daha olacağını da sözlerine ekledi.