Kısa süre önce Almanya’da ikinci ameliyatını geçiren ve tedavisine Darüşşafaka Kliniği’nde devam edilen İbrahim Tatlıses, ziyaretine gelen İzzet Çapa’ya son günlerde yaşadığı olumlu gelişmeleri açıkladı. Sohbet sırasında bomba haberi de verdi. Ünlü türkücü, geçtiğimiz hafta sonu ilk kez hastaneden çıkıp kızı Melek Zübeyde’nin evine kahvaltıya gittiğini söyledi: “Hasret giderdik, damadımla konuştum, torununu kucağına alıp sevdim.”
       
Şifa kaynağı Rize balı    
 
Tatlıses, iyileşme sürecini hızlandıran sırrını da bu sohbette açıkladı: Başucunda duran bal kavanozu... Ünlü türkücü, bir hayranının kendisi için özel olarak Rize dağlarından getirdiği, içinde arı sütü de olan bu balın her gün bir kaşık yendiği takdirde hem vücudu yenilediğini hem de insana enerji verdiğini söyledi. Ama tüm ısrarlara rağmen balın adını açıklamadı.
 
Kaleye geçip top tutacak   
  
İbrahim Tatlıses’in doktoru, Maltepe’deki Romatem Tedavi Merkezi’nin Direktörü Dr. Köksal Holoğlu, Kanaltürk’teki ‘2. Sayfa’ programında şunları söyledi: “Tatlıses’in felçli olan sol kolunu bilgisayar oyunuyla iyileştiriyoruz. İsviçre’den gelen ‘Armeo-Spring’ adlı kol robotu bilgisayara bağlı. Ekranda bir futbol maçı var. Tatlıses oyunda kaleci. Kaleye gelen topları, felçli olan sol kolunu kullanarak tutmaya çalışıyor. Tedaviye bugün başladık. Türkiye’de ilk kez kendisine uyguluyoruz.”
 
Terasta otomobil        
 
İzzet Çapa, İbrahim Tatlıses’in altıncı kattaki hastane odasının terasındaki otomobilini inceledi. Kazalardan sonra bir çeşit terapi olarak kullanılan bu otomobil, hastaların arabaya binip inmesi ve iletişim kurması açısından büyük önem taşıyor.