Törene Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fesih Doğan Yıldız, Başhekim Yardımcısı Gülay Yıldırım, Hastane Müdür Cengiz Bayar, doktorlar, hastane personeli ve çalışanları katıldı.
Törende konuşan Başhekim Doğan, “3,5 yıldır sizlerle birlikte çalıştık. Eşimle ben bazı özel sebeplerden dolayı atamamızı istedik. Bu dönemde sizleri bazı konularda üzmüş olabilirim ama biz hastanemizi iyi noktalara taşıma adına bunları yaptık belki de. Bahçeme ve köpeğim Cesur"a iyi bakın. İyi çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Bu bir ekip işi ve ir sizlerle ekip olarak iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Benden sonra görevi devralan Levent Bey"de güzel çalışmalar yapacaktır. Hakkınız helal edin” dedi.
Başhekim Yardımcısı Gülay Yıldırım da, 2006 yılından bu yana Doğan ile çalıştıklarını ve güzel işlere imza attıklarını belirterek, “Başhekimimiz bizi hep destekledi ve yanımızda oldu. Hastanemiz büyük ilerlemeler sağladı. Hastanenin önünü açtı; gittiği yerde başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.
Hastane Müdür Cengiz Bayar ise, “Başhekimimiz başarının adı oldu, arkasında iz bıraktı. Bize yakınlık gösterdi, değer verdi, kendisine müteşekkiriz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Didim Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Levent Kaplan tarafından Fesih Doğan Yıldız"a yaptıkları çalışmalardan dolayı bir plaket verildi. Hastane Müdürü Cengiz Bayar ise, hastane personeli ve çalışanları tarafından hazırlanan hediyeleri Doğan"a takdim etti. -iha