Nazilli'de 400 yataklı bölge hastanesi inşaatı hızla ilerliyor. İnşaatın süresinden önce tamamlanacağı belirtildi.
AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nazilli'nin yıllardan bu yana özlemini çektiği, 5 yıldan bu yana çeşitli sıkıntıların yaşandığı Nazilli Bölge ve Araştırma Hastanesi inşaatının yılların deneyimi ile TOKİ marifeti ile yapıldığını bildirildi.
Nazilli Bölge ve Araştırma Hastanesi inşaatının hız kesmeden sürdüğünü dile getiren Ertürk, ''Tam 5 yıldan bu yana Nazilli'nin hayalini kurduğu inşaatın 2. katı tamamlandı. İnşaatımızın resmi temel atma töreni ise 17 Ocak günü atılacak. 2013 yılının sonunda bitmesi hedeflenen Bölge Hastanesi inşaatımızın bu tarihten daha önce biteceğini tahmin ediyoruz. Toplamda 9 kattan oluşacak olan inşaat için hedeflenen çalışma şekli ise her ay bir katı tamamlama olarak belirlendi. İnşaat alanında toplam 180 işçi gece gündüz demeden sürekli olarak çalışmakta, firma belirtilen tarihten önce bitirmeyi hedeflemekte'' dedi.
Ertürk, inşaatın tamamlanarak hizmete girmesi ile birlikte bölgenin canlanacağını belirterek, ''Nazilli Bölge ve Araştırma Hastanesinin inşaatın tamamlanması ile birlikte Nazilli'de hayat tamamen değişecek. Böylesine devasa bir hastane ancak Büyükşehirlerde yapılabilmektedir. Nazilli'de böylesine güzel bir çalışma sonrasında 400 yataklı, Nazilli'nin yanı sıra Kuyucak, Buharkent, Karacasu, Bozdoğan, Sultanhisar, Yenipazar ilçeleri belde ve köylerine de sağlık hizmeti verecek olan bölge hastanemizin inşaatının hızla devam etmesi bizleri çok sevindiriyor. Biz bölgemizdeki tüm yatırımlarımızı hiç aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz'' diye konuştu.