AYDINPOST ÖZEL - Aydın Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Niyazi Kocakaplan makam aracı ile evinden aldığı İsmail Hakkı Eser"i Adnan Menderes Havaalanı'na servis yaptığı öğrenildi.

İSMAİL HAKKI ESER İSTİFA ETTİ!

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili Osman Durmuş mecliste, AK Partili İl Genel Meclis Üyesi ve eski il başkanı İsmail Hakkı Eser'in "Erdoğan ikinci peygamberdir" sözlerini söylediğini hatırlatması üzerine başbakan"ın "Ya istifasını alın yada ihraç edin” talimatıyla, Eser Ankara"ya çağrılarak istifası alınmıştı.

RESMİ ARAÇLA MI GİTTİ?

“Erdoğan ikinci peygamberdir” dediği için Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Manisa milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile görüşmek üzere Ankara"ya giden eski AK Partili ve İl Genel Meclis Üyesi ve eski il başkanı İsmail Hakkı Eser'in Aydın Devlet Hastanesi Başhekimliği"ne ait 09 DH 098 plakalı Volksvogen Passat marka makam aracı ile beraberinde hastane başhekimi Dr. Niyazi Kocakaplan olduğu halde Adnan Menderes Havaalanı"na servis yaptığı, Eser'in uçakla Ankara"ya gittiği iddia ediliyor.

Resmi aracın servis aracı gibi kullanılması tepkilere neden olurken, konunun yeni bir tartışma başlatacağı tahmin ediliyor.