Gizemli genetik değişikliklerle ortaya çıkan şekil bozuklukları, büyük bir popülarite yapmış olan iki penisli adam, iki kafalı çocuklar, yaşamak için 15 dakikada bir yemek yemesi gereken kadınlar...

10 – 20 SANTİM UZUYOR…

Ama bu seferkine inanmak gerçekten zor. Hikâyenin baş kahramanı Noorsyaidah, Endonezyalı bir kadın. 17 yıldır, karın bölgesinde saç benzeri metal teller çıkıyor ve bu teller 10-20 cm kadar büyüyor. Noorsyaidah, kendisine büyük acılar çektiren bu garip hastalığı ülkesinde bir televizyon kanalına anlattı.

40 KABLO BULUNDU

Bu durumla karşılaşan doktorların hastaya şüpheyle yaklaşması normal, tellerin hasta tarafından kendi vücuduna saplandığını düşünebilirler. Fakat Noorsyaidah"ı inceleyen ekip son kontrolden sonra bu konuyla ilgili söylentileri reddetti. X-ray seansında, bazıları hareket ederek vücudun iç bölgesini yaran 40 küçük kablo ortaya çıktı. Bu sebeple doktorlar kabloları tek bir noktada tutabilmek için bir mıknatıs kullandı ve güç analizi yaptı.

Sihirli bir hile mi, ünlü olma isteği mi, çözülmemiş bir gizem mi, yoksa tıp dünyasına yeni bir meydan okuma mı? Bu henüz bilinmiyor ama emin olunan tek şey, Endonezyalı kadının vücuduyla şaşırtan nadir seçilmiş insanların arasına çoktan girdiği…(HABERTURK)