Söke Devlet Hastanesi" eski binasının daha önce doğum pavyonu olarak kullanılan binasında başlatılan yenileme ve onarım çalışmaları yüklenici firma tarafından devam edilirken; binanın Mart ayında bitmiş haliyle teslim alınması bekleniyor. Kısa bir süre önce eski hastane binasının Verem Savaş Dispanseri üzerinde bulunan bölümünün yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla Sağlık Grup Başkanlığı yeni yerine kavuşmuştu.

Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer gerçekleştirdiği inceleme gezisi ile önce yenilenen Sağlık Grup Başkanlığı binasını, ardından yapımı devam eden Söke Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi"ni gezdi. Kaymakam Mehmet Demirezer"e inceleme gezisinde Söke Sağlık Grup Başkanı Dr. Ersev Kuyucu, Sağlık Grup Başkan Yardımcısı Dr. Cemal Aras, Söke Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Hakan Ölçüm, binada çalışma yapan yüklenici firma Güntaş İnşaat müteahhidi Taner Küçükertuğrul eşlik etti.
Binada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “Yüklenici firma çalışmalarına hızla devam ediyor. Söke"ye Diş Hastanesi"nin açılmasını bekleyen çok sayıda vatandaşımız var. Hastanenin açılması ile birlikte vatandaşlarımız Aydın ve İzmir"e gitmek zorunda kalmayacak” dedi.

2010 yılının Söke için önemli olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile birlikte Fakülte"nin aynı dönemde faaliyete geçeceğini belirterek; “Söke olarak heyecanlıyız. 2010 yılı Söke"nin umut yılı. Fakülte, su hattı projesi, Çine Barajı Söke"nin bu yıldan beklentileri. Yeni yılın Sökemiz için hayırlı bir yıl olmasını diliyorum” dedi./iha